Fitnesz modellek és az ő követőik: vajon ebből miképp élnek meg? 2. rész

Lássuk, kik ennek a vonalnak az igazi nagyágyúi. Lássunk újabb top öt lányt ezen a vonalon!

Abigail Ratchford (becsült vagyona 3,4 millió $)

Teljes rejtély, hogy hogy ez a hölgy mivel tud közel három és fél millát dollárban összeszedni a képeivel. Körülbelül annyira egyediek a képei, mint egy 15 millió másik huszonéves lánynak: jár koncertre, edzeni, de leginkább cs*csdomborítani bikiniben...

Ana Cheri (becsült vagyona 3,57 millió $)

Dél-Kaliforniai lány, akiben legalább az egyéniség szikrája fellelhető: a laza sportos , kicsit fiús tinicsaj (aki amúgy szintén 29 éves elvileg) megjelenés. A neve alapján, ha kiöregszik a fitnesz iparból, akkor egy másik piacon még tudna érvényesülni. 

Chantel Zales (becsült vagyona 5,36 millió $)

A listán szereplő hölgyön már dominálnak a plasztikai sebészetben kreált vonások. Ennek ellenére Ő is a "természetesen vagyok szép" vonalat szeretné vinni. A képei közt egyaránt találunk diszkréten félmeztelen a mellét takaró, és az L-carnitines doboz mellett salátát zabálósat.

Pagie Hathway (becsült vagyona 5,7 millió $)

Az egész listát tekintve neki van a legsportosabb, legatletikusabb alakja. Kétség kívül valóban nőies és izmos egyszerre. A hölgy a pózerkedés mellett edzésterveket és táplálkozási tanácsokat is árul.

Kayla Itsines (becsült vagyona 7,29 millió $)

A dobogósunk tényleg szimpatikus, és sportos. Ahogyan a középmezőnynél a listánkban inkább a ribanckodás dominál, ehelyett itt ez a bájos, arnyos lány, akiben több a természetesség, mint a korábbi 9-ben együttvéve. Szinte kirívó a többiekhez képest, hogy Ő nem vonaglik, nem pakolja ki a húspiacra mindenét, ami van...
A 24 éves fitnesz lánynak az edzős (vagy éppen kutya sétáltatós) fotóit 4,1 millióan követik az Instagramm-on.

Zárszóként egy gondolat még a szerzőtől. Igen a cikk helyenként valóban kifejezetten cinikus, hangvételű, de valljuk be, hogy ezt az oldalágát a fintesznek nem lehet komolyan venni, ha az embernek valóban a teljesítmény, és az edzés a fontos. Ez a része a fitnesznek ez kőkeményen a bulvár, emiatt nem is lehet másképp fogalmazni.

Gil / FitBuilder TEAM

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények

Kapcsolódó cikkek

has02_1.jpg

Átmozgató női edzésterv - abszolút kezdőknek!

Még sohasem mozogtál semmit rendszeresen? Akkor itt a helyed! Átmozgató női edzésterv - abszolút kezdőknek.

halado_edzesterv_noknek_2_1.jpg

Csajok és a rettegett táplálékkiegészítők

Jöjjön egy csajosabb írás: ismerjük meg a táplálék kiegészítőket női szemmel! Hasznos és objektív infók, hogy Te is eldönthesd, mire van szükséged!

felstest_edzs_csajoknak_02.jpg

Csajos edzésterv a spagettipántos top - formáért!

Bizony ám, lassan jön a jó idő, a tavasz, majd a nyár… és a nagy igazságok pillanata. Hozzuk formába a felsőbb területeket is! Egy felsőtestet megcélzó, villám kis edzésterv csajoknak!

fenk_edzs_05.jpg

Tévhitek a női fenék-formálásról

Megnézzük most a legnagyobb tévhiteket a női farizom edzésében, aztán pedig azt is, hogy miképp tudsz megszabadulni a lapos, palacsinta popsidtól!

egszsges_let_03.jpg

A fitnesz életmódnak valóban drágának kell lennie?

Összeszedtünk néhány tanácsot, amiket megszívlelve csökkenthetjük a kiadásainkat.

amanda_lee_11.jpg

Fitnesz modellek és az ő követőik: hogyan élhetünk meg ebből? 1. rész

Feltűnt, hogy manapság minden harmadik lány a teremben fitneszmodell-világbajnok? De vajon ebből meg lehet élni?