Extrém erő és izomtömeg növekedés…vágj bele 9 segítséggel!

Trec CREA9 XTREME ereje

Az erősítő edzésekről és a tömegnövekedésről rengeteget írtunk. Most nézzünk egy rövid összefoglalót, és pár tippet annak érdekében, hogy a nyár végén lecsengő szálkásítási-dili után mégis milyen eszközökkel vághatunk bele az izomfejlesztésbe!

Az edzést tekintve a legnagyobb hormonális hatásokat az alapgyakorlatok fogják kiváltani. Ha azt akarod, hogy a tesztoszteron és a növekedési hormon kellő mértékben fokozódjon – természetes úton – akkor a heti edzéstervedbe mindig szerepeljenek az alábbi gyakorlatok: guggolás, felhúzás, húzódzkodás, fekvenyomás, válltól nyomás, fekvőtámasz, evezés, illetve a statikus hídtartásokkal és a függésből lábemelésekkel a törzsed is célzottan erősítheted.

Az étrend terén töreked a minőségi ételekre, hogy ne a zsír kússzon Rád töménytelenül. Nézd a tükröt, ez a legjobb visszajelzés! A kiindulásra egy sablon – a finomhangolása pedig egyénfüggő:

Fehérje: 2 g/tskg
Szénhidrát: 5-6 g/tskg
Zsír: 0,5-1 g/tskg

Bónusz segítség! Kilenc kreatin, kilencszeres erővel segíthet a céljaid felé vinni Téged!

A CREA9 XTREME egy innovatív, kilenc különböző típusú, könnyen felszívódó kreatint tartalmaz. Igen, jól olvastad! KILENC kreatin EGY termékben!

Miért kell kreatin az erő és izomnöveléshez?

Az izmoknak az ATP (adenozin trifoszfát) szolgáltatja az energiát a működéshez. Az energiatermelés során egy foszfát molekula leválásával az ATP-ből egy ADP (adenozin difoszfát) keletkezik. Ahhoz, hogy az ADP-ből újra energiát tudjunk szerezni, szükségünk van egy foszfát molekulára. Itt jön a képbe a kreatin, mely átadja a foszfát molekuláját az ADP-nek, újra ATP –vé alakul, amit az izomzat ismét energiaként tud bevetni az edzések során.

A kreatin bevitellel tehát az izomzat kreatin szintje jelentősen fokozható, így nő az energiakészlet – és lehetővé válik, hogy izmaid maximális teljesítményt nyújtsanak.

Érvek a Trec CREA9 XTREME mellett!

A Trec CREA9 XTREME egy multi kreatin, vagyis többféle kreatin formulát tartalmaznak. A multi kreatin előnye, hogy nem csupán egy kreatinfajtát tartalmaz, tehát nem állhat elő az a probléma, hogy a szervezeted nem vagy nem megfelelően reagál rá. Pláne hogy itt KILENC kreatin gondoskodik Rólad!

A különböző kreatin típusok rendelkeznek bizonyos előnyökkel és hátrányokkal, a multi kreatin formulák ezeket kívánják kiegyenlíteni. A különféle kreatin fajták a termékben egymás hatását segítve mind fontos szerepet töltenek be az ATP szintézisekor, így ezzel nagyobb mértékben lehetne növelni az izomzat energiaszintjét, mint önmagában a kreatinnal.

Ez a kombináció sokkal gyorsabban szívódik fel, így könnyebbé teszi az izmok aktív kreatinnal történő gyors és hatékony betöltését. Ennek eredményeként az ATP reszintetizálása sokkal hatékonyabban történik meg, tehát az izomszöveteket többlet energiával tölti be, hogy azok intenzívebben dolgozhassanak.

A termék tartalmaz kreatin HCL-t is, ami manapság az egyik legújabb, leghatásosabb kreatinnak tartanak számon.

A nagy arányú hasznosulásnak köszönhetően a CREA9 XTREME rendkívül gazdaságos, és mivel gyorsan átjut a beleken, így nem terheli lesz az emésztőrendszert, nem vizesít, és nem okoz kellemetlen diszkomfort érzetet a gyomorban.

A termék tartalmaz kreatin AKG-t, ami erősíti a szervezeten belüli glutamin termelést – a glutaminról pedig ismert tény, hogy mennyire nagy mértékben segítheti elő az izomzat építését és az immunrendszer működését!

A termék adagolása egyszerű! A kapszulákban ki van porciózva az adag, így könnyen szállíthatod! Nem kell porozással vacakolni. Nem szükséges feltölteni! Ráadásul a hatékony felszívódás miatt pár kapszula is elég a bevitelhez!

Bónusz tipp! A kreatin izomszövetbe való tökéletes beépülését tömegnövelővel kombinálva érhetjük el. A kreatinod mellé válassz egy magas fehérjetartalmú, minőségi tömegnövelőt, mely edzés után tökéletesen visszatölti a lemerült glikogén raktárakat és beindítja az anabolikus motort!

Szilvi / FitBuilder TEAM

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények