Animal Pump

Növekvő teljesítmény, hatalmas erő és bedurranás... igen, ez nem csak egy kreatin!

Az Animal Pump messze túlmutat egy szimpla kreatin készítményen! A kis tasakban nemcsak a leghatékonyabb kreatin formulákkal találkozhatsz, hanem olyan komplex energizáló, sejttérfogat-növelő hatóanyagokkal, melynek köszönhetően a tápanyagok kitűnően szívódnak fel és minden anabolikus összetevő ténylegesen az izomsejtekbe lesz tuszkolva!

Nem csak egy "hétköznapi" gyúrós vagy, aki lemegy a terembe bicepszezni, facebook-ozni, szövegelni? Keményen edzel, építed a tested, guggolsz, felhúzol és kinyomsz minden utadba kerülő súlyt? Nem éred be közepes eredményekkel, mert Te igazi, emberfeletti teljesítményre vársz? Barátom, akkor az Animal Pump – ot Neked találták ki! Nézzük, mi van a PAKliban!

22 980 Ft -15% 19 480 Ft
animal_pump.jpg

NO-fokozó komplex a bőrrepesztő bedurranásért és a maximális tápanyagszállításért!
A Pump-ban található nitrogén-oxid fokozók növelik az érfal tágulatát, amely viszont nagyobb volumenű véráramlást tesznek lehetővé – javíthatva ezáltal a keringést és a szövetekhez szállított oxigén és tápanyagok mértékét. Ezáltal a kreatin és egyéb tápanyagok gyorsabban és hatékonyabban érik el a megdolgozott izmokat, ezáltal nő a teherbírás, valamint fokozható az izom regenerációja, növekedése. A nitrogén-oxid a véráramlás serkentésével fokozza az erezettséget és az izmok bedurranását is.

Energizáló komplexnek köszönhetően az edzést nem bírod majd abbahagyni!
Hihetetlen mentális és fizikai energia, izomrostok hatékonyabb kontrakciója, csökkent fáradtságérzet, fokozott állóképesség!

Immunrendszer erősítő és antioxidáns összetevők, hogy a maximális hatékonysággal tudj feltöltődni a legkimerítőbb edzések után is!
A kemény edzések – ami szinte garantált, ha Animal-hoz nyúlsz… - nagyon megviselhetik a szervezeted, ezért ezzel a plusz komplex-el megerősítheted a szervezeted!

És… a lényeg! A napi kreatin adagod is benne van, egyedüli összeállításban!
A Pump kreatin formuláival nagyobb intenzitással és erőbedobással tudsz edzeni, és több munkát tudsz elvégezni, mielőtt az izom kifáradna. Ez gyakorlatiasan úgy néz ki, hogy nagyobb súllyal tudsz dolgozni, több ismétlésre leszel képes -  ami pedig ugye az izomnövekedés alapja.

Hatékony transzportrendszer, hogy minden anabolikus tápanyag a helyére kerüljön! A gyártók biztosra mennek. Az NO fokozókon kívül egy hatékony, cukormentes szállító-mátrixal vértezték fel a pakkot, hogy minden egyes összetevő gyorsan a helyére kerüljön!

Egy pakk edzés előtt… és az elméd csak az előtted álló edzésre fog fókuszálni! Drámai izomkeménység, kifogyhatatlannak tűnő erő… egészen az utolsó ismétlésedig! Ne légy átlagos, légy hardcore, légy ANIMAL!

Rövid tények 1 adagban (1 tasak):
Kreatin-mátrix: 3000 mg
NO-fokozó komplex: 2000 mg
Energizáló komplex: 500 mg
Antioxidáns komplex: 700 mg
Transzport rendszer: 1000 mg
Besorolás: Multi kreatin (NO fokozókkal és energizálókkal kiegészítve!)

Öt ok, amiért FitBuilder kedvenc lett!
1. Még akkor is, ha eddig a kreatinra nem reagáló kis csapat tagja voltál, akkor adj egy esélyt ennek a komplex pakknak! Az Animal Pump-ban különféle, remek felszívódású kreatin formulák (MCC - Magnesium Creatine Chelate, CEE - Creatine Ethyl Ester és TCM - Tricreatine Malate) állnak rendelkezésedre, ami még közel sem minden! Minden egyes pakk olyan szállító komplexekkel van megtöltve, mellyel garantáltan minden egyes gramm kreatin a rendeltetési helyre kerül!

2. Szintén nagyon tudjuk ajánlani ezt a komplex terméket azoknak, akik megakadtak a teljesítménynövelésben! Akár a lenn bemutatott kiegészítő kombinációkat segítségül hívva próbáld ki az Animal Pakkot, mely végre megadja neked is azt az extra löketet, amire mindig vágytál… és ami tovább lendít arról az ocsmány platóról!

3. A Pump-ban található NO-fokozók hada tágítja az ereket, ami nemcsak a megfelelő tápanyagszállításhoz járul ám hozzá! A fokozott véráramlás nagyszerű bedurranást eredményez, több tápanyag jut el a megedzett izmokba, a fáradás melléktermékei pedig gyorsabban és hatékonyabban ürülnek ki. A bedurranást fokozó arginin mellé ráadásul ornithint is tettek a gyártók – erről a párosról pedig köztudott a természetes növekedési hormont elősegítő hatás!

4. Nem a Te feladatod, hogy a megfelelő hatás érdekében három vagy négyféle terméket beszerezz, majd kezdő kémikus módra összetöltögess. Az Animal Pump teljes, a szükségletek szerint precízen adagolt és könnyen kezelhető pak-ban kínálja számodra a megfelelő arányú és kombinációjú hatóanyagokat!

5. Az izomnövekedés a táplálkozástól is erősen függ, és hosszabb idő után mutatja meg a hatását. Amit azonban azonban érezhetünk már egy adag Pump után: mentális és fizikai atombomba! Nagyon ütős készítmény. Egy hosszú, fárasztó nap után is garantáltan helyre tesz!

A felhasználásával kapcsolatos tanácsaink:
Fogyassz napi egy pakkal. Edzés napokon vegyél be egy pakkal 30 perccel edzés előtt, lehetőleg éhgyomorra. Pihenőnapokon reggel éhgyomorra vegyél be egy pakkal. Ami fontos, hogy a csomagok több különböző hatóanyagú állnak, így készítsd be a nagy adag vizet is mellé!

Cukor és kalóriamentes formula! Diétázók! Ti is bátran forduljatok hozzá, Nektek amúgy is isteni áldásként fog jönni ez a plusz löket és bedurranás, amit a Pump ad!

FitBuilder - TIPP: Nyerő kombinációk!
Profi testépítő kombináció ANIMAL módra! Brutális-hármas! Animal Pump + Animal Nitro + Animal Pak
Törj előre, eddz, ahogyan az Animal stílus ezt elvárja! Póbáld ki az ANIMAL brutális-hármas kombinációját! Ezek hárman olyan energialöketet adtak, hogy az valami hihetetlen!

Az Animal Nitro az egyik legjobb amino-formula a piacon! A speciális BCAA és Human Muscle Protein Complex összetevőnek köszönhető egyedülálló izomépítő hatás rejlik az Animal NITRO termékben. Mintha egy hatalmas izomzatot felépítő megannyi téglát zárnánk egy dobozba! Ezt a speciális amino-mátrixot a hagyományos fehérje porokkal szemben a szervezet még gyorsabban képes hasznosítani, hiszen eleve bontott formában visszük be az aminosavakat.

Az Animal Pak a legfontosabb vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak megfelelő arányú keverékét tartalmazza, mellyel felkészítheted a szervezeted a hatalmas fizikai igénybevitelre! Végül az Animal Pumpnak szerintem elég hosszasan ecseteltük a teljesítménynövelő, bedurrantó hatásait!

A Te dolgod annyi, hogy táplálkozz megfelelően, gurítsd le a pakkod, menj le a terembe… és készülj fel életed legjobb edzésére! Mert amint meglátod az ajtót, azonnal vérszemet kapsz, hogy átrendezd a tárcsákat!

22 080 Ft -15% 18 780 Ft
animal_nitro.jpg
22 980 Ft -15% 19 480 Ft
animal_pump.jpg

Szuper teljesítménynövelő csomag erőemelőknek!  Animal Pump + Tömegnövelő + Béta-alanin + Ízületvédő
A teljesítménynövelés alapköve a megfelelő táplálkozás! Kiemelten fontos, hogy meglegyen az optimális fehérje és szénhidrát bevitel, ezért edzések után, illetve reggel egy-egy adag tömegnövelő készítményt javasolunk! Te profi vagy, akinek nem kell a felesleges cukor és kalória, így válassz a 30 %-os fehérjetartalmú tömegnövelő készítmények közül!

A béta-alanin az egyik legsokoldalúbb táplálékkiegészítő: nem csak a testépítők, állóképességi sportolók, de erőemelők körében is népszerű, hiszen kitolva a fáradságot hatalmas és robbanékony erőt ad az edzésekhez! Ha nagy súlyokkal dolgozol, akkor nem fog meglepetésként érni, de egy ízületvédő készítmény nagyon kötelező!

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények