Animal NITRO

Egyedülálló aminosav kiegészítő, a nem mindennapi kihívásokhoz

Kapható számtalan amiosav készítmény a piacon: akad közöttük kutyaütő, jó és akár csúcsminőségű is! Ez utóbbiak közé tartozik az Animal Nitro is. Ahogyan az Animal Pak egy fogalommá lett azok között a sportolók között, akik újra és újra a maximumot szeretnék kihozni önmagukból, csakis ahhoz hasonlóan kiemelkedő minőséget várhatunk el a Nitro-tól is.

A Pro BCAA Complex összetevőnek köszönhető egyedülálló izomépítő hatás rejlik az Animal NITRO termékben. A Leucin aminosav koncentrációja bizonyítottan közvetlen hatással van a fehérje szintézisre, az eIF4G faktor aktiválásán keresztül. Másik hatásmechanizmusa az, hogy a bevitt leucinból körülbelül 5%-a átalakul HMB-vé, azaz béta-hidroxi-béta-metilbutiráttá. A HMB-ről pedig ugye ismeretes, hogy orvosi felügyelet mellett súlyos betegségek esetében adják az izom és tömegvesztés lassítására, annak megakadályozására.

23 380 Ft -15% 19 880 Ft
animal_nitro.jpg

A termék másik fő aminosav csoportja a Human Muscle Protein Complex, ami hatalmas izomzatot felépítő megannyi tégláknak felel meg! Ezt a speciális amino-mátrixot a hagyományos fehérje porokkal szemben a szervezet még gyorsabban képes hasznosítani, hiszen eleve bontott formában visszük be az aminosavakat.

Rövid tények 1 adagban (1 csomag)
Human Muscle Protein Complex: 4995  mg  
Pro BCAA Complex:           
Leucin: 3500  mg   
Izoleucin: 1690  mg   
Valin: 1815  mg   
További fontos összetevők:         
B6-vitamin: 500  mg   
Niacin: 10  mg   
Besorolás: Multi aminosav kiegészítő    

Öt ok, amiért FitBuilder kedvenc lett!
1. Nincsen egyetlen olyan anabolikus (izomépítő) kiegészítő sem, amelyik ennyire optimális arányban tartalmazná a megfelelő aminosavakat, mint az Animal NITRO!

2. Kevesen tudják, hogy a B3 és a B6 vitaminok is igen jelentős hatással vannak az anyagcserére. A Niacin, azaz a B3 vitamin nagyrésze NAD+ és NADP+-vé fog alakulni, amelyek közvetlen hatással vannak mind a szénhidrát, mind a fehérje, mind a zsír anyagcserére. A B6 vitamin pedig részt vesz a szteroid hormonok szintézisében.

3. Az Animal NITRO-ban 3500 mg Leucin van adagonként, amely garantálja a maximális izomfejlődést és minimalizálja a katabolizmust. Ez a hasonló amino kiegészítőktől sohasem látott anabolikus hatást jelent.

4. Bármilyen durva és hosszú is az edzés, amennyiben edzés előtt is fogyasztod az Animal Nitro-t, nem engedi majd, hogy veszíts az értékes izomtömegedből.

5. Utoljára - de nem utolsó sorban - hozza azt a minőség, amit az Universal Nutrition Animal családjától megszoktunk és elvárunk. Nem is kell annál kielégítőbb bizonyíték, hogy az Animal közel harminc éve a piacon van, töretlenül a vezetők között.

A felhasználásával kapcsolatos tanácsaink:
Az eredmények maximalizálása érdekében az edzést követően 30 percen belül ajánlott egy adag fogyasztása, éhgyomorra, bőséges folyadékkal.
Amennyiben nagyobb tömegű sportolóról beszélünk és/vagy hosszú és intenzív edzéseknél használnád, akkor edzést megelőzően 30-45 perccel érdemes fogyasztani még egy adagot.

FitBuilder - TIPP: Nyerő kombinációk!
Teljesítményfokozás: határtalan erő és állóképesség! Animal Nitro + NO fokozó + Glutamin
Ezt a keveréket kifejezetten erő-állóképességi sportolóknak ajánlanánk. A fenti három kiegészítők kombinációja, bizonyítottan hatással van az oxigén-felvevő kapacitásra és az erőkifejtésre. Olyan sportokban, ahol a cél, hogy lehetőleg töretlenül ugyanazt a magas erőszintet hozzuk (ez lehet akár egy evezős sport, egy küzdősport, de akár egy újhullámos CrossFit irányzat) oda mindenképp tiszta szívvel javasolnánk ezt a kombinációt.

Maximális edzés előtti töltet: kimondottan a hosszú edzésekhez! Animal Nitro + kreatin + szénhidrát
Akiknek a nagy volumenű edzések az egyetlen élhető alternatíva, azok számára raktuk össze ezt a kis pack-ot. Ahogyan a felhasználásnál írtuk: tolj még egy adag Animal Nitro-t az edzést megelőzően. Ehhez kimondottan javasoljuk a kreatin és némi szénhidrát fogyasztását, hogy maximalizáljuk az eredményeket.

Szeretnél még többet megtudni az aminosavakról? Most itt az alkalom!
Mi is konkrétan az a BCAA és miképp segíti az izomfejlődést? !
Kardió éhgyomorra? Az Animal NITRO megvédi az izomszöveted! !
Sokat emlegettük a HMB-t! !

És végül egy kis motivációs löket a nagy lábedzésre, minden Animal rajongónak!

23 380 Ft -15% 19 880 Ft
animal_nitro.jpg

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények