Aminostar termékek a FitBuilder-en

A mai naptól kezdve megtalálhatod a neves cseh táplálékkiegészítő gyártó, az Aminostar termékeit is a kínálatunkban.

Az Aminostar az egyike azoknak a vezető cseh vállalkozásoknak, amelyek a sport táplálékkiegészítők piacán érdekeltek. A kezdetekkor csekély portfólióval induló cég az elmúlt 8 év során eljutott odáig, hogy ma már nagyságrendileg 500 féle terméket gyárt.

Az Aminostar jelenleg főként a testépítés és fitnesz területére összpontosítja figyelmét, de hosszútávú stratégiája miatt más, egyéb sportágak irányába is el kíván indulni, illetve folyamatosan figyelemmel kíséri azokat. Az Aminostar nagy hangsúlyt fektet a minőségi gyártásra és innovatív termékfejlesztésre, amiből mind a versenyzők mind a nagyközönség profitálhat. Mindennek a technológiai hátterét egy gyógyszeripari vállalat biztosítja, mely nagy versenyelőnyt jelent az Aminostar számára. A csúcsminőségi laboratórium és a professzionális személyzet a garancia arra, hogy a legjobb minőségű termékeket tudják előállítani. A legjobb szakemberekkel, professzionális sportolókkal és edzőkkel való folyamatos együttműködés még inkább erősíti az Aminostar márkát.

21837,4372,5486

Termékeik között megtalálhatóak a klasszikusnak számító fehérjék, aminosavak, kreatin formulák, tömegnövelők, vitaminok, no fokozók és természetesen minden további, a sportolók igényei kiszolgáló termék.

Kattints ide az Aminostar termékekért!

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények