Amerika kedvencei: 2012-es év legütősebb díjnyertes termékei!

2012-es Bodybuilding Supplement Awards díjnyertes kiegészítői

A bodybuilding.com - a világ legnagyobb táplálékkiegészítő webáruháza - 2005 óta minden évben megrendezi a Supplement Awards-ot, ahol a vásárlók milliói szavazhatnak különböző kategóriákban azokra a termékekre, illetve gyártókra, melyet az adott évben a legjobbnak ítéltek. Jöjjenek most 2012 befutó termékei és márkái, érdemes átbogarászni őket! Izgalmas, minőségi cuccok, melyek a gyakorlatban is hozzák az elvárt szintet... legalább is ennyi ember csak nem tévedhet?!

Amúgy a tengerentúliak tényleg tudják, hogy mitől döglik a légy, hiszen a hírhedt No-Xplode, a BSN számos terméke, az OxyElite zsírégető, vagy épp a jó öreg Jack (Isten nyugosztalja…) mind ott virítottak a listák élén egykor. Nézzük mik lettek 2012 legütősebb termékei, illetve piacvezető márkái, amelyek vásárlóinak milliói körében viszik a pálmát! Ha valamelyik termékhez kedvet kaptál, a cikkben megtalálod a termékek elérhetőségét is… úgyis hamarosan jön a Mikulás!

Az év márkája: MusclePharm
A cég (legalább is a marketingje...) az egészséget és a fittséget nagyon komolyan veszi, elítél minden kétes hatóanyagot, humbug összetevőt és persze a DMAA is az ördög játékszere. Nos, valóban felső kategóriás termékekről van szó, szimpatikus, hogy nem vágják tele a cuccokat felesleges serkentőkkel, melyek túlzottan igénybe vennék a kardiovaszkuláris rendszert. A cég büszke arra, hogy a  MusclePharm-nál nem csak gyártják és értékesítik a termékeket, hanem azt az életmódot is élik, amit a vásárlók. A MusclePharm gyártók maguk a kísérleti nyulak, keményen edzenek és a termékeket napi rendszerességgel fogyasztják, hogy teszteljék és tökéletesítsék a valós környezetben.

8 680 Ft -15% 7 380 Ft
musclepharm_assault_435g.jpg
17 780 Ft -19% 14 362 Ft
musclepharm_combat_powder_1814g.jpg

A táplálékkiegészítők kis Oscar-gálájának egyértelműen az Optimum Nutrition volt a sztárja. Itt van elsőként az ON híres Gold Standard fehérjéje, ami idén egyből három kategória első helyét is könyörtelenül elhappolta a többi termék elől.
Az év táplálék-kiegészítője,
az év legjobb izomépítője, és az év legjobb fehérje pora: Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey egy személyben! (vagyis dobozban...)

A siker évek óta töretlen: 2005-től kezdve évről évre nyeri el folyamatosan az említett címeket! Az ember első hallásra azt hinné, hogy biztos bunda van, és Gold Standarddal leitatják a szavazó stábot… de igazából nem. Az Optimum Nutrition 100% Whey Protein minden egyes adagja kizárólag prémium minőségű fehérjét (tejsavó izolátum, koncentrátum és hidrolizált tejsavó peptidek) és emésztést elősegítő enzimekkel tették az Optimum Nutrition 100% Whey Proteint annyira hatékonnyá, hogy a felszívódása gyakorlatilag tökéletes és kifejezetten gyors legyen! Szinte zéró zsír és cukor, viszont a kedvelt glutamin és BCAA trió keményen képviselteti magát minden adagban. Nos, nem titok, a minőségnek ára van, de ha belefér a kosztpénzbe, akkor bízd magad erre a proteinre.

Az év feltörekvő márkája: BEAST Sports Nutrition
The Beast Sports Nutrition 1995-ben alakult, és a cég eltökélt célja, hogy magas minőségű, ugyanakkor elérhető árkategóriájú termékeivel Te ne csak nagy legyél… hanem erős és egyenesen hatalmas. Egyenlőre kis hazánkban még nem vert gyökeret a márka, de reméljük ami késik…

Az év legjobb új terméke: Driven Sports Craze
Az év terméke mi más lehetne, mint egy sok izgalmat, erőt, energiát magába rejtő edzés előtti kiegészítő! A kreatin és citrullin-malát kombináción kívül még más új hatóanyagok is felbukkannak, melyekkel a gyártók szerint szépen újrarajzolhatod a teljesítményed határainak térképét… A CRAZE az USA-ban és az Egyesült Királyságban jelenleg a legújabb és a legkeresettebb edzés előtti energizáló formula! A termék igazán szívhez szóló ígéreteket tesz: edzőtársad lesz brutális, maximál súlyos edzéseiden, és amikor Te már messze elhagytad a komfortzónád a Craze a határaidon túllépve is segítséget nyújt!

Az év új márkája: Quest Nutrition
Idehaza még nem ismert cég, főképp magas fehérje és alacsony szénhidráttartalmú proteincsokikban látják a fantáziát.

Az év legjobb edzés előtti terméke: MusclePharm Assault
Őszinte leszek, Nekem ez a termék izgatta fel legjobban a fantáziámat!  (Ha a Mikulás olvassa a cikket, akkor ezt kérek a cipőmbe!! :)

A MusclePharm Assault főképp harcosok és atléták számára nyújt edzés előtti és közbeni energiákat, ami emberfeletti állóképességet és teljesítményt tesz lehetővé! A hatóanyag lista roppant csábító: spéci kreatin-formula a manapság egyre népszerűbb kreatin HCL főszereplésével, béta-alanin, BCAA és NO-fokozók hada. És persze nem hiányzik belőle a nagy oroszok kicsiny titka sem: a Suma egy erő és az izomnövekedést fokozó hatóanyag az Assault titkos fegyvere a ruszki sztyeppékről!

8 680 Ft -15% 7 380 Ft
musclepharm_assault_435g.jpg

Ismét két kategória egy nyertes személyben! Az év legjobb edzés közbeni formulája és az év legjobb regenerációt segítő terméke: Scivation Xtend
A Scivation Xtend egy speciális aminosav-mátrix a kihagyhatatlan BCAA trióval, Glutaminnal, Citrullin-maláttal és B6-vitaminnal. Tudományos precizitással összeállított hatóanyag komplexe egyszerre maximalizálja az edzésintenzitást és gyorsítja a regenerálódást. Igazából egy ütős amino készítmény a két legfontosabb aminosavval, melyek a hozzáadott értágító és véráramlást serkentő, és felszívódást elősegítő összetevőknek – garantáltan célba érnek!

19 980 Ft -16% 16 880 Ft
scivation_xtend_1200.jpg

Az év legjobb fehérjeszelete: BSN Syntha-6 Decadence Bar
SYNTHA-6 BAR egy extra-magas minőségű, pokolian finom fehérjeszelet, a BSN piacvezető SYNTHA-6 fehérje-mátrixával! Ez a multi-funkcionális fehérje-mátrix 6 eltérő aminosav profillal és felszívódásbeli tulajdonságokkal rendelkező forrás keveréke. A SYNTHA-6 BAR nem egyszerűen a létező legfinomabb fehérje-szelet, de önmagában is egy teljes és egészséges étkezést jelent, tökéletes kiegészítője napjaink rohanó élet-stílusának.

Az év legjobb NO-fokozó: BSN Nitrix
Aki a bedurranást hajszolja, annak a NITRIX a legjobb választás! A NITRIX speciális hatóanyagmátrixa maximalizálja a szervezet nitrogén-monoxid színtézisét, melyek eredménye bőrrepesztő pumpahatás, fokozott edzés teljesítmény, csökkent fáradtságérzet és gyorsabb regenerálódás! A Nitrix nem csak egy sima NO termék, hiszen hozzáadott speciális kreatin formulával gondoskodik arról, hogy az erő és a vér ne hagyja el az utolsó ismétlésnél sem a testedet!

13 480 Ft -12% 11 880 Ft
bsn_nitrix_1_180.jpg
21 980 Ft -17% 18 180 Ft
bsn_nitrix_1_360.jpg

Az év legjobb energiaitala: Optimum Essential AmiN.O. Energy
Asszem ez olyan energiaital, melyre senkinek sem lehet oka panaszkodni: zöld teából nyert koffein adja az alaplöketet, amit a fáradságot késleltető béta-alaninnal, BCAA-val és NO fokozó összetevőkkel lett gazdagítva. Ja, és mindezt cukormentesen!

Az év legjobb zsírégetője: Cellucor Super HD
A Super HD több fronton lendül támadásba a zsírok ellen. A csodadoboz olyan termogén anyagokat rejt magában, melyek segítségével egyik legintenzívebb és legerősebb energizáló élményt nyújthatja… ami diétakor ugye igazi áldomás, amikor minimál kalórián és szénhidráton tengődünk. Ezen kívül olyan kivonatok is helyt kaptak, melyek a zsírégetésre hatva csökkentik a test zsírtároló képességét, sőt még bizonyos biokémiai folyamatok gátlásával egészséges szintre hozzák az étvágyad.

11 880 Ft -15% 10 080 Ft
cellucor_super_hd_600.jpg

Az év legjobb tömegnövelője: Optimum Nutrition Serious Mass
Ha Te is az ektomorfok táborát népesíted, és nagy problémát okoz az extra kalóriák betáplálása, akkor (végső?) mentsvárad ez a fehérje lehet. A Serious Mass minden egyes adagja 1250 kalóriát, 50g fehérjét, 250g szénhidrátot, extra glutamint valamint 25 vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Szóval, ha ettől nem nősz meg, akkor semmitől!

Az év legjobb kreatin terméke: ProMera Sports Con-Cret
Promera Con CRET egy tiszta, koncentrált  kreatin-hidroklorid formula, mely számos más kreatin kollégájával ellentétben nem igényel feltöltést, nem puffaszt és megkímél a kellemetlen gyomortünetektől. Ugyanakkor a hatásáról ódákat zengenek: erőt, kitartást és egészséget hoz a konyhára, no meg jó néhány tárcsát a fekvenyomó rúdra!

Az év legjobb glutamin terméke: Optimum Nutrition Glutamine
Egyszerű, ugyanakkor jól felszívódó glutamin készítmény, mely gyorsítja a regeneráció, gátolja a katabolikus folyamatokat és fokozza az izomépítést!

13 680 Ft -15% 11 580 Ft
on_glutamine_powder_600.jpg

Az év legjobb BCAA terméke: BSN AMINO-X
A BSN AMINO X a világ első pezsgő-BCAA formulája! 10 g tökéletesen oldódó és felszívódó aminosavmátrixot tartalmaz, koffein és cukor nélkül! A pezsgő formulák mindig népszerűek és hatékonyak, így nem csoda, hogy a BCAA alkalmazásánál is ez lett a legkedveltebb formula.

8 580 Ft -15% 7 280 Ft
bsn_amino_x_435g_new.jpg

Az év legjobb multivitaminja: Optimum Nutrition Opti-Men
Az Optimum Nutrition Opti-Men tartalmazza a legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat, továbbá rengeteg különböző gyógynövény és egyéb férfiak számára fontos összetevő is megtalálható benne.

Az év legjobb izületvédője: Universal Animal Flex
Az Animal Flex számos kulcsfontosságú elemet tartalmazó komplex ízületvédő és regeneráló készítmény. A termék több fronton is jelen van: hatékony ízületépítő formulája helyreállítja a kötőszövetet, elősegítik a gyógyulást és csökkentik az ízületi fájdalmat. Ugyanakkor ha sokáig szeretnél nagy súlyokkal játszani, akkor a prevenciós célokra is kitűnő: ízületi folyadékserkentő formulája és alapvető fontosságú vitamin - ásványi anyag komplexe segít fenntartani az ízületek egészségét.

16 380 Ft -19% 13 219 Ft
universal_animal_flex_44.jpg

Az év legjobb (kész) fehérjeitala: Cytosport Muscle Milk RTD
Protein pudig szuper ízzel, és adagonként 20 gramm proteinnel. Nekem ez amolyan luxuscikk, hiszen sima proteinnel és kis kreativitással is elkészíthető az ötlet, de aki nem tudja mire költeni a pénzét, az próbálja ki.

Az év legjobb barnítója: Dream Tan
A Dream Tan egy könnyen használható, bőrtáplálókrém alapú színezőanyag, melyet a testépítő versenyzők különleges igényei szerint fejlesztettek ki. Tökéletesen lemosható, nem szárítja a bőrt, sőt még a ruhákból is szépen eltávolítható.

Az eredeti listát a megtaláljátok!

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények