Adj egy kis plusz löketet az izomnövekedéshez - a Trec AAKG segítségével!

Mi is az izomnövekedés kulcsa? Hatékony edzés. Megfelelő tápanyag ellátottság. Regeneráció. Hitted volna, hogy van a piacon egy kiegészítő, mely mind a három tényezőnél be tud segíteni? Pedig van! Ismerd meg a Trec Hardcore kis kiegészítőjét!

A Trec AAKG Mega Hardcore egy komplett NO-fokozó, mely duplán túllépett már a hagyományos NO-fokozók korán. Elsőként is az AAKG Mega Hardcore egy olyan termék, mely az L-arginin aminosav legbioaktívabb és legfelszívódóbb formáját, az arginin alfa-ketoglutarát (AAKG) tartalmazza – ezen felül pedig plusz citrulin-maláttal gondoskodik a maximális eredményekről. Érdekesség, hogy a kutatások szerint a citrullin-malát még hatékonyabban emeli meg a szervezetben az arginin szintet (és ugye ezáltal az NO szintet..), mint a tiszta L-arginin… 

Ezek az összetevők fokozzák a nitrogén-oxid (NO) termelését a szervezetben, mely több szempontból is kedvezően hat az izomnövekedés kulcstényezőire - azaz az edzésre, táplálkozásra és regenerációra! Nézzük meg, hogy miképp!

Trec Nutrition AAKG – a hatékonyabb edzésért!

A nitrogén oxid fokozó a tápanyagok mellett az oxigén áramlását is segíti - így javul a szövetek oxigénellátottsága, illetve ezáltal a fáradság is bizonyos mértékig késleltethetővé válik. Az AAKG MEGA HARDCORE hatékonyan növeli a kitartást és ellenállóképességet az intenzív edzések alatt – emiatt nem csak a testépítőknek, hanem küzdősportolóknak, illetve különféle állóképességi sportot űző személyeknek is ajánljuk.

A nitrogén-oxid a véráramlás serkentésével fokozza az erezettséget és az izmok bedurranását is. Az NO által elért bedurranás és izomfeszülés annyira fel fog dobni, hogy még a legnyomottabb napjaidon is vérszemet kapsz egy igazi hardcore edzéshez!

Trec Nutrition AAKG – a jobb tápanyag ellátottságért!

A nitrogén oxid szó nélkül teszi a dolgát: a vérkeringést serkentve több tápanyag, vitamin, ásványi anyag és anabolikus hormon juthat el az izomsejtekbe. Azonban ne feledd, Rád is hárul feladat! A tápanyag hatékony elszállítása mellett még egy alapfeltételnek kell teljesülnie: minél több, értékesebb tápanyagot kell bejuttatnod a szervezetedbe!

Trec Nutrition AAKG – a fokozott regenerációért!

Izomlázasan edzeni nem épp egy vágyott élmény, ráadásul jelentősen hátráltathat abban, hogy nap, mint nap teljesítsd a kitűzött célod. A NO fokozók a véráramlás serkentésével lehetővé teszik, hogy a salakanyagok minél gyorsabb léptekben távozzanak a szervezetedből. A nagyobb fokú tápanyagellátás pedig gyorsabb regenerációt tesz lehetővé - hogy te minél hamarabb a vasak között lehess megújult erővel.

… bónusz! A jobb szexuális teljesítményért!

A véráramlás javulása minden szervnél érezhető, így javítja a szexuális teljesítményt - így amolyan természetes viagraként is alkalmazható - növeli a spermaszámot, és hasznos lehet az erekciós zavarokkal küzdőknek.

Felhasználási javaslatok!

Folyékony verzió - Fogyassz naponta kétszer 1 adagot (12,5ml) Edzésnapon: Első adag 30 perccel edzés előtt, második adag közvetlenül edzés után. Pihenőnapon: Első adag 30 perccel az első étkezés előtt,második adag lefekvés előtt. A termék vízben oldódik.

Kapszulás verzió - Napi 2 x 4 kapszula fogyasztása javasolt, 300 ml vízzel. Edzésnapon: az első adag 30 perccel az edzés előtt, a második adag rögtön az edzést követően. Pihenőnapon: az első adag reggel 30 perccel az első étkezés előtt, a második adag lefekvés előtt.

FitBuilder tipp: termékkombinációk a hatékonyabb eredményekért!

A legjobb kiegészítő hármas – a maximális fejlődéshez: válassz egy tömegnövelőt és egy kreatint is az NO-fokozód mellé!

A teljesítménynövelés alapköve a megfelelő táplálkozás! Kiemelten fontos, hogy meg legyen az optimális fehérje és szénhidrát bevitel, ezért edzések után, illetve reggel egy-egy adag tömegnövelő készítményt javasolunk! Te profi vagy, akinek nem kell a felesleges cukor és kalória, így válassz a 30 %-os fehérjetartalmú tömegnövelő készítmények közül!

Az NO-fokozó nemcsak a tápanyagok, de a kreatinod felszívódását és hasznosulását is elősegíti. Csinálj végig egy kreatin-kúrát egy jó tömegnövelővel és a Trec AAKG kiegészítőjével karöltve – és magad is meglepődsz az eredményen!

Szilvi / FitBuilder TEAM

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények