A legjobb energizáló kombó egy igazán durvulós edzéshez!

A CROSSTREC PRE-W BOX egy új kiegészítő, melyet kifejezetten a funkcionális edzésformák gyakorlói számára fejlesztettek ki, hogy a legmegerőltetőbb edzések és versenyek előtt használhassák. Crossfit-hez, állóképességi sportokhoz, bunyós-szuflás edzésekhez, intervall kardióhoz – mind, mind alkalmazható energialöket!!!

Tudom jól, sok edzés előtti kiegészítő van a piacon… még a szakavatottnak is nehéz köztük választani, nem hogy azoknak, akik nem épp ebben a témában járatosak.

Én a következőképp választok kiegészítőt. Az árakon túl amit ugye "tudatos" vásárlóként meg kell nézni az, hogy konkrétan mi van a dobozban. Én úgy vagyok vele, hogy a mindenféle dél-afrikai csodacserjék mellett szeretem, ha azért ismert összetevők is vannak a dobozban. Azok a kulcsösszetevők, melyeknek hatásosságát nem csak a kutatások, hanem a hanem a gyakorlat és a tapasztalat is alátámasztotta! Mert – valljuk be, a kutatások, ha nagyon akarnak, akkor mindent igazolni tudnak… - de ezek olyan összetevők, amik régóta a piacon vannak, és a népszerűségük töretlen!

A CROSSTREC PRE-W BOKSZ pont ezért került be a kedvenceim közé. Semmi fura, kétes összetevő..h. hanem csak az ismert, hatékony alapok! Nézzük meg, konkrétan mi is van benne, mire jó, és miképp alkalmazd!

Kreatin – az erőért és izomfejlődésért

Nagyobb intenzitással és erőbedobással tudsz edzeni, nagyobb súllyal tudsz dolgozni, több ismétlésre leszel képes -  ami pedig ugye a fejlődés alapja. A termékben az a jó, hogy nem csak egy kis fűszer mennyiségű kreatin van, így önmagában, vagy szintentartási szakaszhoz is elegendő.

A termék amúgy különböző típusú kreatint tartalmaz, amely még inkább segíti a fejlődést, hiszen nem mindenki reagál egyformán a kreatinra… de a több típus előnyös hatása csak összeadódik!

Béta alanin – a jobb állóképességért

A Béta-alanin kiegészítőként történő bevitele - az izmokban a karnozin szint növelésével - semlegesíti a savasodást előidéző hidrogén ionokat, így megvédi az izomzatot a savasodástól. A kutatások szerint nemcsak a fáradságérzet, hanem az anaerob küszöb is kitolódik, így javítja az állóképességet, és a hosszabb, magasabb intenzitású munkavégzést.

NO fokozók: Citrullin–malát és az arginin – a bedurranásért és az izomfejlődésért

A nitrogén-oxid a véráramlás serkentésével fokozza az erezettséget és az izmok bedurranását is. A nitrogén-oxid fokozók növelik az érfal tágulatát, amely viszont nagyobb volumenű véráramlást tesznek lehetővé – javíthatva ezáltal a keringést és a szövetekhez szállított oxigén és tápanyagok mértékét. Ezáltal a kreatin és egyéb tápanyagok gyorsabban és hatékonyabban érik el a megdolgozott izmokat, ezáltal nő a teherbírás, valamint fokozható az izom regenerációja, növekedése.

L-Karnitin

Az L-Karnitin elsősoron a zsírégető hatása miatt ismeretes, de talán kevésbé köztudott, de az L-karnitin szív- és érrendszer működést javítja, valamint a regenerációs szerepe sem utolsó.

Taurin, tirozin, koffein kombó

A koffeint és a tirozint senkinek nem kell bemutatni, hiszen mindenki ismeri áldásos élénkítő hatását. Röviden csak annyit, hogy a koffein nem csak a központi idegrendszert stimulálja, hanem az anyagcsere folyamatokat is! Tehát a koffein nagyszerű kis kiegészítő nem csak a fáradságérzet csökkentésére, hanem a zsírégető folyamatok elősegítésére is!

A taurin a szervezetünkben nagy mennyiségben jelenlévő aminosav, ráadásul részt vesz számos agyi és idegi funkció folyamatában, a zsírlebontás szabályozásában. A taurin javítja az izomsejtek tápanyagfelvételét - ezáltal közvetve izomtömeg-és erőnövekedést eredményezhet.

A taurin, a tirozin és a koffein egymás hatását kiegészítve és felerősítve egy ütős kombinációt alkotva energizálnak, javítják a koncentráló képességet és segítik a testsúlycsökkentést.

Adagolás: Oldd fel az ajánlott napi adagot - 15 g (1 tasak) 300 ml vízzel egy shakerben. Fogyassz egy adagot 30 perccel a tervezett edzés előtt. Ne kombinálja más koffeint tartalmazó termékkel! Kérjük, vegye figyelembe: a termék erős stimuláló hatással rendelkezik. Ne fogyassza lefekvés előtt!

A terméket természetesen további alap kiegészítőkkel kombinálhatjuk: fehérje, vitamin, ízületvédő…mind, mind elengedhetetlen a sikeres, sérülésmentes fejlődéshez.

Szilvi / FitBuilder TEAM

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények