A legidegesítőbb fazonok a teremben: 2015 toplistája az irritáló figurákból - 2. rész

Folytatjuk a kis gyűjteményt, a "kedvenc" edzőtermi jellemekről!

A haverkodós:

Személyes véleményem szerint a legidegesítőbbek, azok az általában középhaladó srácok, akik gyakran váltanak termet, hogy minél több barátot szerezzenek, és elmondhassák most épp hová járnak gyúrni, és mindenkit kortól és nemtől függetlenül úgy kezelnek, mintha minimum gyerekkori barátok volnának. A lányok azt hihetik először, ez csak nekik szól és fel akarják őket szedni, de nem, a haverkodós az mindenki barátja, és mindenkit egyformán szeret. Bár ne tenné…

Honnan ismered fel? Odamennek segíteni, kérés nélkül, biztosítani, ami elsőre szimpatikus és udvarias dolog. Ezután elkezdenek egy kis homoerotikus ego-simogatást, milyen iszonyatosan jól nézel ki (erős vagy, szálkás, nagy…stb.), ami azért jó érzés valljuk be,  mert legyezgeti a hiúságod. Aztán azt veszed észre, nem tudod lerázni, követ végig az edzésterveden és nyomja a hülyeségét éppen mit szed, milyen diétát csinál, Ő ezt a gyakorlatot szereti-e vagy sem, amit Te csinálsz. Következő alkalommal, amikor meglát a teremben már megölel és azzal poénkodik, milyen régi haverok vagytok. Bejelöl facebookon, bemutat a többi "haverjának" a teremben.

Rettenetesen idegesítő, különösen, ha Te mondjuk nem jópofizni jársz a terembe, hanem edzeni. A haverkodósnak egyetlen ellenszere van, a fülhallgatós mp3 lejátszó… Legyen bedugva a füled, és csak mosolyogj, ne végy róla tudomást. Egy idő után megunja és új prédát keres.

A kezdő kokszos:

Ők általában azok a srácok, akik nagyon csúnyán vizesek, szét van repedve a bőrük, tiszta pattanások, mert ők éppen nagyon élvezik, hogy nagyra nőttek. Ők azok, akik már az öltözőben negyedórát feszítenek és méreteikkel igyekeznek ámulatba ejteni a haverjaikat, akik általában hozzájuk hasonló korú, de jóval vékonyabb srácok.

Onnan ismerszik, hogy behozza a terembe is a tablettáit és/vagy injekcióját, hogy lehetőleg mindenki lássa: Ő szteroidot használ. Alig várja, hogy sokan legyenek az öltözőben és akkor veszi elő csak, ha megbizonyosodott róla, hogy legalább 6-8 ember ott ül a közönségben.

A kezdő kokszos másik jellemző tulajdonsága, hogy lekezelő és bunkó is azokkal, akik kezdőbbek, illetve a nagyoknál meg próbálkoznak a hűséges kiskutya szereppel.


A csajozós:

Ezek azok a nagyon precízen beállított frizurával, negyed liter parfümmel magukon és a legújabb Air Jorden vagy Under Armour kosztümben érkezett srácok, akik semmi mást nem csinálnak, csak próbálnak minden nőnemű lényt befűzni.

Általában ezek a szegény ember Matthew Mcconaughey-je szerű srácok 2-3 fős falkába verődve nagyon hangosan jól érzik magukat (értsd röhögnek), hogy magukra vonják a figyelmet. Aztán amint egy női pillantást is elkapnak, azonnal "támadnak".  Az edzésük kb. olyan erőteljes, mint egy kezdő 15 éves lányé, de náluk a hangsúly nem ezen van. Az edzőterem nem más, mint vadászterület.

A "gym - díva":

Ha teljesen objektívek akarunk lenni, akkor van a csajozósnak női változatuk is, bár a női forma erőteljes eltéréseket mutat. A női forma nem keres párt, de elvárja, hogy körbehódolják. Ezért mindent megtesz: kezdve a pucsítva nyújt két gyakorlat közt, lehetőleg mindig más oldalra mutatva magát, hogy senki ne maradjon ki a látványból. Ha ez nem válik be, akkor elkezdi a ruha rétegeket ledobni, és a melegítő felső hamar lekerül.

A legviccesebb az egészben, hogyha valaki bepróbálkozik ezután a "párzási tánc" után - amit Ő edzés címszó alatt leművel -, akkor kvázi kikéri magának, mégis mit képzelnek. Teljes sminkben jár edzeni, 4 cm-es műkarmokkal, és műszempillákkal és annyi szilikonnal, hogy az egy hajótöréskor megmentene egy teljes családot, mert simán lebegne vele a tengeren…

Igazából, ha helyén kezeljük őket, és megértjük ők csak dekorációs elemként szolgálnak, akkor nem lesz baj, de megpróbálni beszédbe elegyedni velük igen nagy mellényúlás!


Ennyi volt a felsorolásunk, ezek szerintünk 2015 legidegesítőbb konditerem sztereotípiái. Ha neked is van olyan típus, akit kihagytunk volna, akkor bátran írd meg a kommentekben. Illetve ezúton is kívánunk Boldog, sikerekben gazdag új évet!

Gil / FitBuilder TEAM

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények

Kapcsolódó cikkek

helyi_zsrgets_02.jpg

Mítoszok és kutatások nyomában: van-e lokális zsírégetés?

Egyes emberek bizonyos területekre hízékonyabbak... és van ahová kevésbé. De az létezik, hogy egyes területekre jobban hízunk, akkor ennek az ellentéte is működhet-e: azaz lehet-e adott területről célzottan fogyni? Van-e zsírégető edzés hasra?

srlt_04.jpg

Mese arról, hogy mi a kitartás és hol kezdődik a hülyeség!

Nézzük meg, hogyan edzhetünk sérülés esetében... mert igen, sokkal lassabb és akár tökéletlen a gyógyulás ha a totális immobilizációt választjuk.

fehrje_07.jpg

Fehérje – nem a gyúrósok kulacsába való?!

Ez írás nem(csak) aktívan sportolóknak szól, hanem átlagemberek olyan célcsoportjainak is, akik szintén nem tudják, mire jó a fehérje bevitel!

fitnesz_mtosz_04.jpg

FitBuilderes mítoszirtások - avagy mesék a gyakorlatokról!

Lássunk ezúttal néhány olyan fitnesz-mítoszt, ami a gyakorlat kiválasztásra vonatkozik!

fitnesz_mtosz_010.jpg

FitBuilder mítosz-írtások: mert a tudomány ismét felülírja, amit Béla mondott a teremben...

A szálkássághoz vajon mindenkinek, kivétel nélkül kell a kardió? Valóban minél több a fehérje bevitel, az annál jobb? Olvasd el a ami cikkünket, mert a tudomány mindig felülírja, amit Béla mondott a teremben...

idiotak_04.jpg

A legidegesítőbb fazonok a teremben: 2015 toplistája az irritáló figurákból - 1. rész

Szilveszter napján úgyis szokás a TV csatornáknál, hogy búcsúztatva az óévet bakiparádékat tesznek közzé – így mi is valami hasonlóval kedveskedünk. Nézzük meg, kik a legidegesítőbb fazonok a teremben…