A legfontosabb kiegészítők tömegnöveléshez - kezdőknek!

Kőkemény alapok, amire építkezhetsz!

Kezdők vagyunk és lelkesek és toljuk a tömegnövelő edzéstervet és keressük a gyors tömegnövelő szereket. Akarunk mindent, de azt is azonnal. Sok felesleges, drága, és igazából számunkra kevésbé hasznos cuccot vagyunk képesek betárazni a siker reményében... a fontos, alapvető kiegészítőket figyelmen kívül hagyva. Bedurrantók egy jó kis vitamin pakk helyett? Hangzatos, sokat ígérő anabolikus izomnövelők a tömegnövelő helyett? Ne ess bele a mohóság hibájába, kezdd Te is az alapoknál a kiegészítők beszerzését!

Tömegnövelő és fehérje együtt kell! Válassz egy megfelelő fehérje és szénhidráttartalmú tömegnövelőt!

Kezdőként nem kell túlbonyolítani a történetet a gyors tömegnövelő szerek összevásárlásával. A tömegnövelés táplálkozási alapja, hogy több kalóriát kell bevinni, mint amit a szervezet elhasznál - így lesz miből építkezni. A tömegnövelő és fehérje együtt fontos az izomépítéshez!

A tömegnövelő porok egyrészt plusz kalória beviteli lehetőséget kínálnak - természetesen a hagyományos szilárd étkezések mellett - ebből kifolyólag a tömegnövelő turmixot használhatod a szilárd étkezések mellett, amolyan kiegészítő jelleggel.

A másik, amikor még célszerű használnod a tömegnövelőt, az pedig az edzés utáni turmix-ivási rituálé. Edzések után az izomzat glikogén raktárait tökéletesen visszatölti, másodsorban az edzés utáni katabolikus (izomveszteséggel járó) folyamatot is segít megállítani. A gyors tömegnövelő szerek között ez a legfontosabb kiegészítő!

A legjobb tömegnövelő por!

Ha valamire való tömegnövelővel akarunk szóba állni, akkor bizony a magas fehérjetartalom lesz az egyik elengedhetetlen kritérium. Az étkezések során a legtöbb esetben a kellő mennyiségű szénhidrátot könnyű (és olcsóbb móka) belapátolni, még az elegendő minőségi fehérjeforrásokkal gyakran meggyűlik a bajunk. A legjobb tömegnövelő porok legyenek fehérjében gazdagok - ne csak cukorral tömöttek!

A 15% fehérjetartalom alatti tömegnövelők igazából jóformán tömény szénhidrátbombák, melyek segítségével gyerekjáték a masszív kalóriák bevitele – ami sajnos sokszor csak zsírba megy. Ilyen tömegnövelő nehezen hízóknak kell!

A 15-30% fehérjetartalom közötti tömegnövelők az egyik legnépszerűbb kategória, kezdőknek, középhaladóknak és nehezen hízóknak is egyaránt kielégítő… ennél magasabb százalékút csak akkor keress, ha zsírosodó endomorfabb genetikai csomag vagy!

Tipp! A legjobb tömegnövelő porok sajnos árban is drágábbak - de, ha kell, akkor Igazából költség hatékonyak lehetünk itt is, mivel általában az egy adag elég tetemes mennyiség, így kisebb testsúly esetén teljesen jó fél adagokat tolni naponta 2-3-szor.

23 580 Ft -16% 19 880 Ft
mutant_mass_7700g.jpg
9 180 Ft -8% 8 480 Ft
giga_mass_20_nagy_pathos_800px.jpg
30 880 Ft -15% 26 180 Ft
mhp_up_your_mass_4540.jpg
31 980 Ft -15% 27 080 Ft
musclemeds_carnivor_mass_4540.jpg

Testtömeg növelés gyorsan! Kreatin-monohidrát: egy töretlenül népszerű kiegészítő!

A tapasztalatok és a kutatások szerint a legkomolyabb izomtömeg és erőfejlődés a minőségi fehérje, szénhidrát és kreatin kombinációt alkalmazó sportolók esetében figyelhető meg. Egy megfelelő minőségű tömegnövelő biztosítja az első kettő alapot, így már csak egy jó kis kreatinról kell gondoskodni, hogy a testtömeg növelés gyorsan menjen!

A kreatin kiegészítés elsődleges előnye, hogy nagyobb intenzitással és erőbedobással tudsz edzeni, és több munkát tudsz elvégezni, mielőtt az izom kifáradna. Ez gyakorlatiasan úgy néz ki, hogy nagyobb súllyal tudsz dolgozni, több ismétlésre leszel képes -  ami pedig ugye az izomnövekedés alapja.

Bár mindig vannak újdonságok a piacon, valahogy mégis mindenkinél a kreatin monohidrát a legkedveltebb formula. Nem is csoda, hiszen olcsó, mégis hozza azt, amit egy kreatintól elvárhatunk – kezdőknek teljességgel tökéletes és pénztárcabarát megoldás! A kreatin monohidrát nem számít újdonságnak, csupán egy olyan hatóanyagnak, aminek hatékonyságát több ezer kutatás igazolja és teljesítményfokozó, testtömeg növelés gyorsan érkező hatását sportolók milliói élvezik szerte a világon!

15 380 Ft -10% 13 780 Ft
optimum_nutrition_creatine_powder_1200.jpg

Utoljára, de nem utolsónak: vitamin, ásványi anyag és omega-3!

A fizikai edzés igenis kemény igénybevételt jelent a testednek, és ha nem akarsz folyton minden bacitól kidőlni és nap mint nap a fáradsággal küzdeni, akkor vitaminra fel! Tehát érdemes beruházni egy komolyabb multivitamin és ásványi anyag csomagra, mely tartalmazza azokat a fontos hatóanyagokat, melyek elengedhetetlenek a szervezeted egészséges működéséhez.

16 280 Ft -15% 13 780 Ft
universal_animal_pak_44.jpg
3 580 Ft -8% 3 280 Ft
olimp_vita_min_multiple_sport_120.jpg

Építkezz szilárd alapokra, étkezz tisztán, eddz rendszeresen és keményen…és a hatás nem marad el! A testtömeg növelés gyorsan a megfelelő alapokkal működik!

Szilvi / FitBuilder TEAM

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények