A FitBuilder közösség kedvencei

Azok a termékek, amelyeket a leggyakrabban vásároltok

Mindenkit az érdekel, hogy melyik a legtutibb zsírégető, melyik a legjobb fehérje, melyik NO fokozó a leghatásosabb. Mik azok a cuccok, amikkel a helyes táplálkozáson és az edzésmunkán kívül a leghatékonyabban tudod elősegíteni a fejlődésedet… Mi szerencsénkre a legjobb közvélemény kutatókkal dolgozunk: Veletek!

Slágergyár…

Mindenkit az érdekel, hogy melyik a legtutibb zsírégető, melyik a legjobb fehérje, melyik NO fokozó a leghatásosabb. Mik azok a cuccok, amikkel a helyes táplálkozáson és az edzésmunkán kívül a leghatékonyabban tudod elősegíteni a fejlődésedet…

Mi szerencsénkre a legjobb közvélemény kutatókkal dolgozunk: Veletek!

Egyrészt rendszeresen kapunk Tőletek hasznos visszajelzéseket. Másrészt azzal is tisztában vagyunk – mivel látjuk, miket vásároltok rendszeresen –, hogy melyek azok a táplálék-kiegészítők, amik a leginkább bejönnek számotokra.

Mert hiába állít bárki bármit egy termékről, végül is Ti lesztek azok, akik a vásárlásaitokon keresztül „megmondjátok”, hogy mi is a frankó.

Ezért most megszakítva az eddigi gyakorlatot, a legtöbbet vásárolt termékek kerülnek a heti ajánlatunkba. És ha ez nektek is bejön, akkor folytatása is lesz.

Ezek a Ti kedvenceitek, a Ti közösségetek által leginkább kedvelt termékek…

3849,6067,970,2300,1328,5060,5451,4261,1363,1413

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények