2013 legütősebb termékei - avagy a táplálékkiegészítők Olympiája!

2013 Bodybuilding.com Supplement Awards termékei

A hétvége nem csak a szépen leszálkásodott, csoki barna, kisebb - de inkább nagyobb izomtömegű emberekről szólt. Az Olympia-i hétvége keretén belül nemcsak a földi halandók versenyeztek, hanem számos kis táplálékkiegészítő is várta a nagy megmérettetést! Vajon a sok márka közül melyek lesznek 2013 legjobb termékei?

Nézzük meg kik lettek a 2013-as év befutói, azaz a 2013-as Bodybuilding Supplement Awards díjnyertes kiegészítői! Izgalmas, minőségi cuccok, melyek a vásárlói vélemények szerint a gyakorlatban is hozzák az elvárt szintet... szóval érdemes átbogarászni őket!

Bodybuilding Supplement Awards! Mi is ez pontosan?
A bodybuilding.com - a világ legnagyobb táplálékkiegészítő webáruháza - 2005 óta minden évben megrendezi a Supplement Awards-ot, ahol a vásárlók milliói szavazhatnak különböző kategóriákban azokra a termékekre, illetve gyártókra, melyet az adott évben a legjobbnak ítéltek. Amúgy a tengerentúliak tényleg tudják, hogy mitől döglik a légy, hiszen a hírhedt No-Xplode, a BSN számos terméke, az OxyElite zsírégető, vagy épp a jó öreg Jack (Isten nyugosztalja…) mind ott virítottak a listák élén egykor.

De nézzük konkrétan az eredményeket!

Az év márkája: Optimum Nutrition

A táplálékkiegészítők kis Oscar-gálájának egyértelműen az Optimum Nutrition  volt a sztárja. Az ON termékek sikere töretlen, mi sem bizonyítja jobban, hogy 2005 óta viszik a pálmát… Mellette keményen állta a sarat, és számos kategória első helyét happolta el a MusclePharm is. A cég valahol tavaly robbant be Nálunk a köztudatba Assault nevű, zseniális edzés előtti energizálójával, majd szép lassan szivárogtak be a köztudatba a jobbnál jobb kiegészítői.

Az év legjobb fehérje pora és az év táplálék-kiegészítője egy személyben… izé, dobozban: Optimum Gold Standard 100% Whey
A siker évek óta töretlen: 2005-től kezdve évről évre nyeri el folyamatosan az említett címeket! Az ember első hallásra azt hinné, hogy biztos bunda van, és Gold Standarddal leitatják a szavazó stábot… de igazából nem. Az Optimum Nutrition 100% Whey Protein minden egyes adagja kizárólag prémium minőségű fehérjét (tejsavó izolátum, koncentrátum és hidrolizált tejsavó peptidek) és emésztést elősegítő enzimekkel tették az Optimum Nutrition 100% Whey Proteint annyira hatékonnyá, hogy a felszívódása gyakorlatilag tökéletes és kifejezetten gyors legyen! Szinte zéró zsír és cukor, viszont a kedvelt glutamin és BCAA trió keményen képviselteti magát minden adagban. Nos, nem titok, a minőségnek ára van, de ha belefér a kosztpénzbe, akkor bízd magad erre a proteinre.

Az év feltörekvő márkája: Beast Sports
The Beast Sports Nutrition 1995-ben alakult, és a cég eltökélt célja, hogy magas minőségű, ugyanakkor elérhető árkategóriájú termékeivel Te ne csak nagy legyél… hanem erős és egyenesen hatalmas. Egyenlőre kis hazánkban még nem vert gyökeret a márka, de reméljük ami késik…

Az év legjobb új terméke: Cellucor Cor-Performance Whey Protein
A COR-Performance Whey egyesíti a tejsavó fehérje izolátum és tejsavó fehérje koncentrátum előnyeit, az izomnövekedés és a gyors regenerálódás támogatására. A COR-Performance Whey minimális mennyiségű zsír- és alacsony, felszívódást segítő szénhidráttartalommal rendelkezik. A COR-Performance Whey  25 gramm tiszta 100%-ban felszívódó proteinnel büszkélkedhet minden adagban, ami körülbelül 115 g csirkemell fehérjeértékének felel meg.

Az év legjobb edzés előtti terméke: Cellucor C4 Extreme
A Cellucor C4 Extreme nemcsak a páratlan NO-fokozó technológiájával, de a hozzáadott prémium minőségű kreatin-nitrát tartalmával érte el azt a hatalmas erőt és kirobbanó energiát, ami őt a dobogó élére repítette, Téged pedig a célod felé. Ezzel a termékkel nem lesz több ellézengett edzés! Több energiád lesz, mint valaha is vártad volna egy kiegészítőtől. Végig fogod csinálni azt a plusz szériát, és be fogod fejezni az aznapi teljes edzésadagodat – túlszárnyalva minden korábbi személyes legjobb erőszintedet, állóképességedet és fizikumodat.

8 780 Ft -15% 7 480 Ft
cellucor_c4_300.jpg
11 880 Ft -5% 11 280 Ft
cellucor_c4_60.jpg

Az év legjobb edzés közbeni formulája: Gaspari SizeOn
Végre egy edzés közben fogyasztható ital, ami nem csak cukor, cukor, néhány vitamin és cukor! A SizeOn Maximum Performance a legkomplettebb edzés közbeni formula, amely valaha is piacra került! A SizeOn Maximum Performance extra magas minőségű tejsavó fehérje hidrolizátumot tartalmaz, 5 gramm tiszta L-leucinnal! Az eredmény minden eddig felülmúló, instant száraz izomnövekedés, kirobbanó energiaszint, azonnali erőszint növekedés és rekord sebességű regenerálódás! És mindez ott és akkor, amikor a legnagyobb szükséged van rá...edzés közben!

Az év legjobb amino kiegészítője és a legjobb regenerációt segítő terméke: MusclePharm AMINO1!
Hopp, a MusclePharm aminoja is két díjat zsebelt be egyszerre! Az AMINO1 terméke jóval több, mint egy szimpla amino ital! A magas BCAA és aminosav tartalma mellett speciális elektrolit – mátrixával segít a gyorsabb izomépítésben és hatékony regenerálódásban, javítja az állóképességet, a kitartást, és növeli az ATP szintjét – mindezt valami hihetetlen finom ízvilággal, és persze cukormentes formulában!

10 180 Ft -16% 8 580 Ft
musclepharm_amino_1_436.jpg

Az év legjobb kreatinja: BSN Cellmass 2.0
Speciális kreatin mátrix, mely kirobbanó intenzitással az izmokba pumpálja a növekedéshez szükséges tápanyagokat – hozzáadott cukor nélkül! De itt nem áll meg a történet! A hatékony felszívódású glutaminnal és hidrolizált tejsavó fehérjével lett a termék megerősítve, hogy a regenerációs folyamatok az edzés után rögtön beinduljanak… mert nincs vesztegetni való ideje annak, aki képes keményen küzdeni a szeme előtt lebegő célért.

13 180 Ft -12% 11 580 Ft
bsn_cellmass_2_0_485.jpg

Az év energizáló és teljesítménynövelő formulája: BSN Nitrix 2.0
Aki a bedurranást hajszolja, annak a NITRIX a legjobb választás! A NITRIX speciális hatóanyagmátrixa maximalizálja a szervezet nitrogén-monoxid színtézisét, melyek eredménye bőrrepesztő pumpahatás, fokozott edzés teljesítmény, csökkent fáradtságérzet és gyorsabb regenerálódás! A Nitrix nem csak egy sima NO termék, hiszen hozzáadott speciális kreatin formulával gondoskodik arról, hogy az erő és a vér ne hagyja el az utolsó ismétlésnél sem a testedet!

21 980 Ft -17% 18 180 Ft
bsn_nitrix_1_360.jpg
17 480 Ft -26% 12 980 Ft
bsn_nitrix_2_0_90.jpg
13 280 Ft -16% 11 180 Ft
bsn_nitrix_2_0_180.jpg

Az év legjobb multivitaminja: Optimum Opti-Men
Az Optimum Nutrition Opti-Men tartalmazza a legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat, továbbá rengeteg különböző gyógynövény és egyéb férfiak számára fontos összetevő is megtalálható benne.

Az év legkedveltebb női terméke: Optimum Opti-Women
Az Optimum Nutrition Opti-Women egy kimondottan hölgyek számára kifejlesztett multivitamin formula, mely a vitaminok, ásványi anyagok teljes spektruma mellett minden olyan mikroelemmel megerősített, amire egy nőnek szüksége lehet!

Az év legkedveltebb tesztosztron fokozó kiegészítője: MusclePharm Battle Fuel
Komplett formula azon testépítőknek, akik figyelmet fordítanak a természetes és biztonságos tesztoszteron szint előidézésére, ösztrogének kordában tartására, regenerációra, méregtelenítésre és más egészséges életvitelt támogató kiegészítők fogyasztására.

Az év legjobb fehérje izolátuma: Dyamatize ISO-100
Extra-magas minőségű fehérje, zéró szénhidrát és pokolian finom íz! Talán ebben a mondatban minden benne van… A minőség titka? 100 százalék tejsavó-izolátum minden grammja! A Dymatize ISO-100 100% tejsavó-fehérje izolátum kifejezetten magasabb fehérje (90 százalék körüli!) tartalmú készítmény, mely zéró zsír és szénhidrát tartalmával laktózmentes készítményt jelent! Dymatize Iso 100 minden egyes adagja 24g fehérjét, 0g cukrot és 0g zsírt tartalmaz. Aki kemény diétát folytat, ahol minden gramm számít, annak ez a termék a legjobb választás…. Nyugodtan nekieshetnek a vödör elpusztításának! Nagyon tudjuk javasolni ketogén diétázóknak, vagy azoknak, akik versenyzői fizikumra szeretnék leszálkásítani a testüket!

10 280 Ft -16% 8 680 Ft
dymatize_iso_100_726.jpg
26 780 Ft -15% 22 680 Ft
dymatize_iso_100_2270_1.jpg

Az év legjobb kazein fehérjéje: Optimum Gold Standard 100% Casein
Egy magas minőségű fehérje, mely hosszú időre ellát anabolikus építőkockákkal! Optimum Nutrition az egyik legjobb kazein formulával, a micelláris kazeinnel dolgozik. A micelláris kazeint olyan eljárással nyerik ki, mellyel minden kémiai hatást mellőznek - így a fehérjeszerkezet nem károsodik, és jobb biológiai tulajdonságokkal rendelkező kazeint kapunk. Az Optimum Nutrition kazeinje több mint 9 gramm BCAA, Glutamin és Glutamin-prekurzort tartalmaz adagonként!

Az év legjobb tömegnövelője: Optimum Serious Mass
Ismét az Optimum, de most a tömegnövelője! A tavalyi év első helyét megtartva ismét a Serious Mass vitte az aranyat a versenyen! Ha Te is az ektomorfok táborát népesíted, és nagy problémát okoz az extra kalóriák betáplálása, akkor (végső?) mentsvárad ez a fehérje lehet. A Serious Mass minden egyes adagja 1250 kalóriát, 50g fehérjét, 250g szénhidrátot, extra glutamint valamint 25 vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Szóval, ha ettől nem nősz meg, akkor semmitől!

Az év legjobb glutaminja: MusclePharm Glutamine
Az ON glutaminját letaszítva a trónról idén a másik nagy vetélytárs glutminja került fel a trónra! A MusclePharm Glutamine egy elég komplex kis termék, hiszen három kivételes és exkluzív glutamin komplex keverékével hihetetlen hatékony felszívódást tesz lehetővé, ezáltal fokozva a szervezeted glutamin szintjét. Az MusclePharm Glutamine segít az izmaid hatékony rehidratálásában, regenerálódásában és újraépítésében a legkeményebb edzések után is.

6 880 Ft -16% 5 780 Ft
musclepharm_glutamine_3000.jpg

Az év legjobb ízületvédője: Animal Flex
Az Animal Flex számos kulcsfontosságú elemet tartalmazó komplex ízületvédő és regeneráló készítmény. A termék több fronton is jelen van: hatékony ízületépítő formulája helyreállítja a kötőszövetet, elősegítik a gyógyulást és csökkentik az ízületi fájdalmat. Ugyanakkor ha sokáig szeretnél nagy súlyokkal játszani, akkor a prevenciós célokra is kitűnő: ízületi folyadékserkentő formulája és alapvető fontosságú vitamin - ásványi anyag komplexe segít fenntartani az ízületek egészségét. A legjobb ízületvédő… és szintén nem először van a lista élén!

14 280 Ft -15% 12 080 Ft
universal_animal_flex_44.jpg

Szilvi / FitBuilder TEAM

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények