Webáruház és egyéb információk

ELÉRHETŐSÉGEINK

Itt tájékozódhatsz arról, hogy ki üzemelteti az áruházat, mik az elérhetőségeink. Amennyiben bármilyen – vásárlással, termékkel kapcsolatos – kérdésed merül fel a használat során, keress minketbármelyik elérhetőségünkön és oszd meg velünk.

Nem hagyunk magadra!

SEGÍTÜNK, HA ELAKADTÁL

Összegyűjtöttük a leggyakrabban feltett kérdéseiteket a vásárlással, fizetéssel, kiszállítással és a webáruház használatával kapcsolatban. Arra kérünk, hogy amennyiben felmerül benned egy kérdés, először ide látogass el, és valószínűleg a választ is megtalálod.

Az a célunk, hogy érezd jól magad!

VÁSÁRLÁS FOLYAMATA

Jelenleg a fizetési és szállítási lehetőségekről tájékozódhatsz itt, de a közeljövőben egy minden részletre kiterjedő használati útmutatót is készítünk. Addig is ha valami nem világos, nyugodtan kérdezz tőlünk az elérhetőségeink valamelyikén.

FitBuilder - Gyors! Biztonságos! Csábító!

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Mint minden adásvétel során, köztünk (eladó-vevő) is létrejön egy speciális - távollevők között kötött - szerződés. Mint minden online üzlet, mi is rendelkezésedre bocsátjuk azokat a törvényi előírásokat, amelyeket figyelembe kell vennünk a működésünk során.

Arra buzdítunk, hogy Te is élj a törvény adta lehetőségeiddel!

JOGNYILATKOZAT

Arról, hogy mik a feltételei a webáruház használatának, mi célból hoztuk létre online üzletünket. Ami számodra fontos: az adatvédelemről – személyes adataid biztonságáról. És ami számunka fontos: a szerzői és felhasználási jogokról, a felelősség korlátozásáról.