Szeretem a hazám
Kosaram0
kedvenceim
Fitbuilder profilom
(Belépek | Regisztrálok)
MOST 10.000 FT FELETT  INGYENES SZÁLLÍTÁS
info@sportnutrition.hu (0-24)  |  +36 20/486-6573 (9:00-17:00)  |  Shop info

A fizikai megterheléseknek, és a mozgásnak nagyon sok pozitív élettani hatása van, de ez nem feltétlenül az ízületek élettartamára vonatkozik… Sokan elfelejtik, hogy nem csak az izom kap terhelést ha edzel, hanem az ízületek is!


Az ízületvédő közvetetten segíti az izomépítést, eerősítik a kötőszövetek, porcok, inak és szalagok regenerálódását, segít megőrizni azok egészségét és rugalmasságát.

A legtöbb komplex ízületvédő hatóanyag összetétele az MSM-Glukozamin-Kondroitin szenthármasán alapszik. Ez a kombináció megfelelően alkalmazva már számtalanszor bizonyította hatását, így emelve népszerűségüket.


A komplex ízületjavító készítmények a már kialakult komoly problémák esetében is képesek segítséget nyújtani, természetes fájdalomcsillapítókkal és gyulladáscsökkentőkkel vannak felszerelve.

Izületvédő
Gyorsnézet
4.980Ft
 
MSM-ET, GLÜKOZAMINT, KONDROITINT, KALCIUMOT, MANGÁNT ÉS KÜLÖNFÉLE GYÓGYNÖVÉNY-KIVONATOKAT ÉS MIKROTÁPANYAGOKAT TARTALMAZÓ, TÖBBSZINTŰ ÍZÜLET- ÉS CSONTVÉDŐ TABLETTA.
Gyorsnézet
8.780Ft
 
KISZERELÉSENKÉNT 30DB, ÖSSZESEN ÖT KÜLÖNBÖZŐ TABLETTÁT, KAPSZULÁT ÉS LÁGYKAPSZULÁT TARTALMAZÓ CSOMAG.
Gyorsnézet
8.180Ft-tól-39%4.980Ft-tól
 
Nutrend Flexit Liquid ízületvédő egy speciálisan összeállított termék kifejezetten az ízületek védelmét és a sérült ízületek gyógyítását szolgálja. A Nutrend Flexit Gelacoll ízületvédő kiválóan alkalmas az ízületi problémák kezelésére és az ízületek védelmére az intenzív edzések során.
Gyorsnézet
5.280Ft-tól-6%4.980Ft-tól
 
Weider BodyShaper Gelatine Forte - az ízületek és a kötőszövet számára a feszes bőrért, erős kötőszövetért, gyönyörű hajért és körmökért.
Gyorsnézet
5.980Ft-tól
 
A COLLAGEN RENOVER-t azoknak ajánljuk, akik magas ízületi terhelésnek vannak kitéve, közöttük sportolóknak valamint időseknek és túlsúlyosaknak.
Gyorsnézet
5.180Ft
 
A Joint Therapy Plus fő területe a mozgásszervi struktúrák, inak ízületi tok, porcok és csontok regenerációja valamint jó állapotuk megőrzése.
Gyorsnézet
7.680Ft
 
A Joint(X) Pack egy modern, több elemből álló, szinergetikailag aktív anyagokon alapuló kiegészítő, amely az izületek és csontok felépítésének támogatásáért felelős.
Gyorsnézet
5.680Ft
 
A Glucosamine 900 (glükozamin szulfát - glükozamin) egy amio-poliszacharid, mely az emberi testben és ízületi porcokban természetes állapotban is megtalálható, és az ízületek megfelelő működéséért felel.
Gyorsnézet
5.180Ft
 
Glucosamine Sport Complex támogatja az ízületi struktúrák regenerálódását illetve képes megakadályozni azok pusztulását, növeli az ízületi folyadék termelését ami javítja azok kenését.
Gyorsnézet
11.180Ft-15%9.480Ft
 
Ízületvédő és regeneráló hardcore testépítőknek! A kőkemény edzésnek és nehéz súlyoknak következményei vannak. Csak rajtad áll, hogy e következmények hatalmas izmok, vagy sérült ízületek lesznek.
Gyorsnézet
4.480Ft
 
ARTHROBLOCK FORTE egy innovatív étrend-kiegészítő nem kevesebb, mint a 7 legfontosabb aktív összetevővel.
Gyorsnézet
2.780Ft
 
Olimp Labs Arthroblock® ízületvédő az ízületek megfelelő működésének érdekében. Tartalmazza az ízületek számára a 7 legfontosabb aktív összetevőt.
Gyorsnézet
3.080Ft
 
Az Olimp Glucosamine Plus kapszula nagy adagban tartalmaz glukozamin-szulfátot és kondroitin-szulfátot, mely bizonyítottan hatásosan képes karban tartani az izületeket.
Gyorsnézet
1.685Ft-1%1.690Ft
 
Olimp Labs Glucosamine Flex ízületvédő Kapszulás kiszerelésű étrend-kiegészítő, mely 96%-ban glükózamin-szulfátot és 2,8%-ban C-vitamint tartalmaz.
Gyorsnézet
5.480Ft
 
Glükozamint, kondroitint és MSM-et tartalmazó készítmény, ami a csontok és az ízületek egészségét segíti.
Gyorsnézet
5.180Ft
 
Glükozamin és kondroitin tartalmú porcerősítő készítmény, magas hatóanyag-tartalommal.
Gyorsnézet
7.880Ft-tól
 
A Olimp FLEX POWER™ ízületvédő termék hozzájárul a megfelelő ízületi porc működéshez. Kiválóan alkalmas magas intenzitású edzéseknél az ízületek, porcok, kötőszövetek védelmére, fájdalmak megelőzésére és regenerációra
Gyorsnézet
1.900Ft
 
Az Olimp KOLAGEN ACTIV PLUS™ ízületvédő termék kiválóan alkalmas magas intenzitású edzéseknél az az ízületek, porcok, kötőszövetek védelmére.
Gyorsnézet
2.580Ft
 
Az Olimp Glucosamine Plus Sport Edition kapszula nagy adagban tartalmaz glukozamin-szulfátot és kondroitin-szulfátot, mely bizonyítottan hatásosan képes karban tartani az izületeket.
Gyorsnézet
10.680Ft-15%9.080Ft
 
A NOW Glükózamin, kondroitin & metil-szulfonil-metán terméke a három legnépszerűbb és leghatásosabb tápanyagot egyesíti egy étrendi kiegészítőben, melyek támogatják az egészséges ízületeket.
Gyorsnézet
9.480Ft-15%8.080Ft
 
A glukozamin, kondroitin és MSM egymás hatását erősítő szinergisták.
Gyorsnézet
8.980Ft-28%6.480Ft
 
Nagy dózisú ízületvédő és regeneráló formula.
Gyorsnézet
9.480Ft-15%8.080Ft
 
Nagy dózisú ízületvédő és regeneráló formula.
Gyorsnézet
3.980Ft
 
Glükózamin, kondroitin & metil-szulfonil-metán az egészséges ízületekért.
Gyorsnézet
9.680Ft-15%8.180Ft
 
A glükózamin, kondroitin & metil-szulfonil-metán a három legnépszerűbb és leghatásosabb tápanyagot egyesíti egy étrendi kiegészítőben, melyek támogatják az egészséges ízületeket.
Gyorsnézet
8.480Ft-6%7.980Ft
 
Weider Glucosamine Chondroitin plus MSM - ízület- és porcvédelemre
Gyorsnézet
8.980Ft-6%8.480Ft
 
Támogatja és védi az ízületeket! Nagy tisztaságú és magas minőségű Glükozamin és Kondroitin az ízületek és porcok támogatására és védelmére, MSM-mel és Hialuronsavval.
Gyorsnézet
11.080Ft-15%9.380Ft
 
Rendívül hatékony természetes alapú ízületjavító formula
Gyorsnézet
11.180Ft-tól-25%8.380Ft-tól
 
Az Elasti Joint formulája kifejezetten azoknak lett kifejlesztve, akik az aktív sport, vagy a természetes öregedés következtében ízületi bántalmakban szenvednek. A termék segít megtartani a rugalmas ízületeket és erősíteni a csontközi szöveteket.
Gyorsnézet
6.280Ft
 
MSM-ET, GLÜKOZAMINT, KONDROITINT, KOLLAGÉNT ÉS HIALURONSAVAT TARTALMAZÓ FOLYÉKONY ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ FORMULA
Gyorsnézet
4.880Ft-16%4.080Ft
 
Támogasd szervezeted a Jointment Sport extra erejével!
Gyorsnézet
13.380Ft-15%11.380Ft
 
A kollagén az izületek, inak, porcok, szalagok és a csontozat természetes összetevője. Összetartja, erőt és rugalmasságot kölcsönöz a szervezet sejtjeinek, szöveteinek. A kollagén elősegíti az izületi porc újjáépítését, így járul hozzá az izületek egészségének, mozgékonyságának fenntartásához.
Gyorsnézet
5.980Ft
 
A bőr feszességének megőrzésére, a porcok ízületek védelmére. +C-vitamin és L-ornitin!
Gyorsnézet
4.980Ft
 
A Nutrend Flexit Gelacoll ízületvédő kiválóan alkalmas az ízületi problémák kezelésére és az ízületek védelmére az intenzív edzések során.
Gyorsnézet
2.880Ft
 
A Nutrend Flexit Gelacoll ízületvédő kiválóan alkalmas az ízületi problémák kezelésére és az ízületek védelmére az intenzív edzések során.
Gyorsnézet
2.080Ft
 
GLÜKOZAMINT ÉS ANTIOXIDÁNSOKAT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ.
Gyorsnézet
6.480Ft
 
A legfejlettebb ízület-karbantartó kapszulás formula
Gyorsnézet
5.280Ft-tól
 
Nutrend Flexit Liquid ízületvédő egy speciálisan összeállított termék kifejezetten az ízületek védelmét és a sérült ízületek gyógyítását szolgálja. A folyékony formula a hatékonyabb felszívódást és hasznosítást garantálja.
Gyorsnézet
2.080Ft
 
GLÜKOZAMINT, KONDROITINT ÉS TOVÁBBI ESSZENCIÁLIS MIKROTÁPANYAGOKAT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ.
Gyorsnézet
5.380Ft
 
Segíti a porcok, ízületek állapotának megőrzését, kialakult panaszok enyhítését.
További termékek