Szeretem a hazám
Kosaram0
kedvenceim
Fitbuilder profilom
(Belépek | Regisztrálok)
20.000 FT FELETT  INGYENES SZÁLLÍTÁS
info@sportnutrition.hu (0-24)  |  +36 20/486-6573 (9:00-17:00)  |  Shop info
-12%

BSN Nitrix (180 tabletta)

BSN Nitrix (180 tabletta)
most
12%
kedvezmény
A NITRIX a világ első számú 24 órás vazodilatátora, a nitrogén-monoxid fokozó formulák legújabb generációja.
60 adag/kiszerelés (3 tabletta/adag)
Értesítést kérek a termék érkezésekor
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
9.680  Ft-tól- 15% 8.180   Ft-tól
10.580  Ft-15% 8.980   Ft
10.680  Ft-tól- 16% 8.980   Ft-tól
BSN Nitrix (180 tabletta)
 
Nem rendelhető
13.480   Ft
- 12% 11.880HUF Ft (66 Ft/darab)
20.000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

NITRIX a világ első számú egész napos vazodilatátora. A NITRIX speciális hatóanyagmátrixa maximalizálja a szervezet nitrogén-monoxid színtézisét, melnyek nyomán a kitágult érfalakon belül nagyobb volumenű véráramlás, így oxigén-, tápanyag-, folyadék- és anabolikus-hormon szállítást válik lehetővé. A fokozott vér-, oxigén és tápanyagáramlás eredménye bőrrepesztő pumpahatás, fokozott edzés teljesítmény, egész-napos teltség és erezettség, csökkent fáradtságérzet és gyorsabb regenerálódás!

Élj a bedurranásért!

Folsav (Vitamin B9) (200 mcg): Segíti a nitrogén-monoxid szintáz működését, a normál homocisztein szint fenntartását és javítja a szív- és érrendszer egészségét.

ACE 3 (TRIPLE ACTION NITRIX OXIDE MATRIX) (3,000mg)

L-Arginine Alpha-Ketoglutarate (AKG): egy feltételesen esszenciális aminosav, mely a nitric-oxid szintézis prekurzora. A nitric-oxid egy fontos vasodilatátor (érfaltágulat fokozó) hatású anyag, melynek szintézise nyomán a kitágult érfalakon belül nagyobb volumenű véráramlás, így oxigén-, tápanyag-, folyadék- és anabolikus-hormon szállítást válik lehetővé.

L-Arginine Ethyl Ester: Az észter forma javítja az arginin felszívódását és hasznosulását, maximalizálja az L-arginin bioaktivitását.

L-Citrulline: egy nem esszenciális aminosav, mely az arginin és így a nitrogén-oxid színtézis előanyaga.

CRTS (CRITICAL RELEASE TECHNOLOGY AND SUPPORT SYSTEM) (1,565mg)

Methocel: A Dow Pharmaceuticals által gyártott mikro-polimer hidrofil éter mátrix, mely a NITRIX speciális kontrollált felszívódását és folyamatos hatását biztosítja.

 

AVPT:

A négy legfejlettebb kreatin analóg és a béta-alanin szabadalommal védett mátrixa, mely maximalizálja a kreatin felszívódását, felvételét és hatékonyságát, miközben semlegesíti az edzések során felszaporodó savas bomlástermékeket.

Sodium Creatine Phosphate Matrix: A kreatin-foszfát nátrium sója tökéletesen vízoldékony forma. Ha a véráramba került a nátrium pumpaként húzva magával a kreatint az izomsejtbe.

Creatine Ethyl Ester-Beta-Alanine Dual Action Composite (CarnoSyn®): a BSN legújabb fejlesztése, mely gyakorlatilag tökéletes víz- és zsíroldékonyságot garantál, amit a béta-alanin hidrogénion semlegesítő hatása tesz tökéletessé. A legfrissebb kutatások szerint az izom kifáradását, azt az égető érzést ami arra kényszerít, hogy megálljunk nem csak a tejsav felhalmozódás, hanem a hidrogénion fokozott termelődése okozza. A béta-alanin kiegészítés fokozza a karnozin színtézist, mely a savas melléktermékek, így a hidrogénion semlegesítésért felelős.

Creatinol-O-Phosphate-Malic Acid Interfusion: egy olyan kreatin analóg mely elsősorban szív- és érrendszerre gyakorolt pozitív hatásáról vált ismerté. Fokozza az oxigénellátást, a teljesítményt, az edzés kapacitást és csökkenti a fáradtságérzetet.

Az izom összehúzódás és így bármiféle erőkifejtés alapja az ATP molekula. Az ATP nagy energiájú kötéseket tartalmaz, mely kötések felbomlása során energia szabadul fel. Ez a felszabaduló energia biztosítja az izom-összehúzódáshoz szükséges energia-mennyiséget. A kreatin kreatin-foszfát formájában tárolódik, melynek funkciója az, hogy "regenerálja" ezt az ADP molekulát, pontosabban átadja az ADP-nek az általa kötött foszfátot, így újra ATP-vé alakítva azt.

Az almasav (malic acid) a citrát-kör (Szent-Györgyi-Krebs ciklus) közti terméke, így részt vesz az ATP termelésben. A kreatin és almasav így egy tökéletes kombináció, melynek elemei szinergikusan fokozzák a rendelkezésre álló ATP mennyiségét.

Creatine AABTM (Creatine Alpha-Amino-N-Butyrate): az AVPT negyedik kreatin analógja. Csakúgy mint a másik három analóg a Creatine AABTM is egy rendkívül könnyen felszívódó és jól hasznosuló forma. Ellentétben azonban a mátrix többi tagjával a Creatine Alpha-Amino-N-Butyrate erős antikatabolikus hatással is rendelkezik. A leucin (egy elágazó láncú aminosav) ketoanalógja a keto-izokaproát, mely az izomzatban a leucin első lebomlási anyagcsere terméke. Az alfa-amino--n-vajsav (Alpha-Amino-N-Butyrate) pedig a keto-izokaproát metabolitja. Ez a metabolit fokozza a fehérje színtézis ütemét és az edzés okozta izomlebomlás mértékét. A kreatin alfa-amino-vajsavval történő összekapcsolása nem csupán a kreatin felszívódását és hasznosulását fokozza, de erőteljes anabolikus és anti-katabolikus tulajdonságokkal is felruházza.

Phosphaplexx (Di-Calcium Phosphate, Di-Potassium Phosphate, Di-Sodium Phosphate): a kreatinnal kapcsolódva maximalizálják a foszfo-kreatin színtézist, így az ATP-, erő és teljesítményszintet.

Nicotinamide Adeninie Dinucleotide (NAD): Részt vesz az arginin-nitrogén-monoxid átalakulás szabályozásában.

Adagolás:

90 kg alatt: Fogyassz 3 tablettát napi 3 alkalommal. A Nitrix-et mindig éhgyomorra fogyaszd (legalább 2 órával az előző étkezés után, és 30-45 perccel a következő étkezés előtt). Az első 3 tablettát reggeli előtt fogyaszd el, a második adagot ebéd előtt, a harmadik adagot vacsora előtt.

90 kg felett: A fentiek szerint rendszerben fogyassz 4 tablettát napi 3 alkalommal.

összetevő adagonként
tartalmaz
RDA%
L-Arginine  3000 mg 
CRTS  1791 mg 
Methocel®   
Phosphoplexx   
CEM3   
L-Citrulline   
NAD   
Folsav   
Egyéb összetevők: magnézium-sztearát

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem BSN Nitrix (180 tabletta) termékről.
 Megjelenhet a nevem a kérdés mellett
Kérdések, Vélemények

Hello most rendeltem Nitrix et sima 180 darab tablettásat... ugye én régen szedtem... és a szine sem iylen volt... az ize a régi nitrixnek enyhén sós... ennek smmien... biztos h ez nem kamu? emailban kérem válaszoljanak köszönöm..

Peti | 2016-08-14 09:31:07

Szia! Biztos nem kamu... a gyártók néha eszközölne újításokat a még hatékonyabb összetételért, de ettől még eredeti a termék, szedd nyugodtan!

Tőke Szilvia | 2016-08-15 13:27:38

Fit Trainer Magazin

A Texas-módszer

Borítsuk fel a hagyományos edzés-perodizációt!

Talán nem is edzük olyan könnyen túl magunkat?! Borítsuk fel a hagyományokat!

A legnépszerűbb "gyúrós" menük tápértékei!

A cikk segítségével Te is tudatosabban és egyszerűbben tudod majd alakítani az étrended!

Egy összetevős diétás wrapppp!

Minimális munka, mégis maximális élvezet! Kezdőknek, diétázóknak, lustáknak, főzni nem tudó/nem akaró sporttársaknak néha életmentő lehet! Pláne ha épp hétvégi nagy bevásárlás előtt állsz, és kábé olyan üres a hűtőd, mint a gyomrod egy hosszas, kemény edzés után.

A három legnagyobb mítosz a gluténről!

A legtöbb esetben semmi nem indokolná a glutén elhagyását?!

Gluténmentes étkezés: mi az amit ad, elvesz és mi az amikor semmi haszna?

Sütés-főzés nélküli, full egyszerű diéta, ha durván elfoglalt vagy!

Diéta a munka és/vagy nagycsalád hőseinek

Vannak étrendek, amik a maguk 5 ékezésével, hatalmas változatosságaival, hosszas konyhai attrakcióival szinte követhetetlenek egy nem pont napi 8 órát melózó embernek. Nagyon sok vendégem van, aki 12 órázik, vagy a sok túlóra és család miatt alig jut idője magára. Sokan mondják, hogy persze mindent meg lehet oldani, és csak akarni kell… és ez így is van. Ami itt azt jelenti, hogy nem feltétlenül a tipikus etalon étrended kell követni, hanem valami könnyen beszerezhető-megehető étkekből állót!