Szeretem a hazám
Kosaram0
kedvenceim
Fitbuilder profilom
(Belépek | Regisztrálok)
20.000 FT FELETT  INGYENES SZÁLLÍTÁS
info@sportnutrition.hu (0-24)  |  +36 20/486-6573 (9:00-17:00)  |  Shop info
-12%

BSN Nitrix (180 tabletta)

BSN Nitrix (180 tabletta)
most
12%
kedvezmény
A NITRIX a világ első számú 24 órás vazodilatátora, a nitrogén-monoxid fokozó formulák legújabb generációja.
60 adag/kiszerelés (3 tabletta/adag)
Értesítést kérek a termék érkezésekor
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
BSN Nitrix (180 tabletta)
 
Nem rendelhető
13.480   Ft
- 12% 11.880 Ft (66 Ft/darab)
20.000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

NITRIX a világ első számú egész napos vazodilatátora. A NITRIX speciális hatóanyagmátrixa maximalizálja a szervezet nitrogén-monoxid színtézisét, melnyek nyomán a kitágult érfalakon belül nagyobb volumenű véráramlás, így oxigén-, tápanyag-, folyadék- és anabolikus-hormon szállítást válik lehetővé. A fokozott vér-, oxigén és tápanyagáramlás eredménye bőrrepesztő pumpahatás, fokozott edzés teljesítmény, egész-napos teltség és erezettség, csökkent fáradtságérzet és gyorsabb regenerálódás!

Élj a bedurranásért!

Folsav (Vitamin B9) (200 mcg): Segíti a nitrogén-monoxid szintáz működését, a normál homocisztein szint fenntartását és javítja a szív- és érrendszer egészségét.

ACE 3 (TRIPLE ACTION NITRIX OXIDE MATRIX) (3,000mg)

L-Arginine Alpha-Ketoglutarate (AKG): egy feltételesen esszenciális aminosav, mely a nitric-oxid szintézis prekurzora. A nitric-oxid egy fontos vasodilatátor (érfaltágulat fokozó) hatású anyag, melynek szintézise nyomán a kitágult érfalakon belül nagyobb volumenű véráramlás, így oxigén-, tápanyag-, folyadék- és anabolikus-hormon szállítást válik lehetővé.

L-Arginine Ethyl Ester: Az észter forma javítja az arginin felszívódását és hasznosulását, maximalizálja az L-arginin bioaktivitását.

L-Citrulline: egy nem esszenciális aminosav, mely az arginin és így a nitrogén-oxid színtézis előanyaga.

CRTS (CRITICAL RELEASE TECHNOLOGY AND SUPPORT SYSTEM) (1,565mg)

Methocel: A Dow Pharmaceuticals által gyártott mikro-polimer hidrofil éter mátrix, mely a NITRIX speciális kontrollált felszívódását és folyamatos hatását biztosítja.

 

AVPT:

A négy legfejlettebb kreatin analóg és a béta-alanin szabadalommal védett mátrixa, mely maximalizálja a kreatin felszívódását, felvételét és hatékonyságát, miközben semlegesíti az edzések során felszaporodó savas bomlástermékeket.

Sodium Creatine Phosphate Matrix: A kreatin-foszfát nátrium sója tökéletesen vízoldékony forma. Ha a véráramba került a nátrium pumpaként húzva magával a kreatint az izomsejtbe.

Creatine Ethyl Ester-Beta-Alanine Dual Action Composite (CarnoSyn®): a BSN legújabb fejlesztése, mely gyakorlatilag tökéletes víz- és zsíroldékonyságot garantál, amit a béta-alanin hidrogénion semlegesítő hatása tesz tökéletessé. A legfrissebb kutatások szerint az izom kifáradását, azt az égető érzést ami arra kényszerít, hogy megálljunk nem csak a tejsav felhalmozódás, hanem a hidrogénion fokozott termelődése okozza. A béta-alanin kiegészítés fokozza a karnozin színtézist, mely a savas melléktermékek, így a hidrogénion semlegesítésért felelős.

Creatinol-O-Phosphate-Malic Acid Interfusion: egy olyan kreatin analóg mely elsősorban szív- és érrendszerre gyakorolt pozitív hatásáról vált ismerté. Fokozza az oxigénellátást, a teljesítményt, az edzés kapacitást és csökkenti a fáradtságérzetet.

Az izom összehúzódás és így bármiféle erőkifejtés alapja az ATP molekula. Az ATP nagy energiájú kötéseket tartalmaz, mely kötések felbomlása során energia szabadul fel. Ez a felszabaduló energia biztosítja az izom-összehúzódáshoz szükséges energia-mennyiséget. A kreatin kreatin-foszfát formájában tárolódik, melynek funkciója az, hogy "regenerálja" ezt az ADP molekulát, pontosabban átadja az ADP-nek az általa kötött foszfátot, így újra ATP-vé alakítva azt.

Az almasav (malic acid) a citrát-kör (Szent-Györgyi-Krebs ciklus) közti terméke, így részt vesz az ATP termelésben. A kreatin és almasav így egy tökéletes kombináció, melynek elemei szinergikusan fokozzák a rendelkezésre álló ATP mennyiségét.

Creatine AABTM (Creatine Alpha-Amino-N-Butyrate): az AVPT negyedik kreatin analógja. Csakúgy mint a másik három analóg a Creatine AABTM is egy rendkívül könnyen felszívódó és jól hasznosuló forma. Ellentétben azonban a mátrix többi tagjával a Creatine Alpha-Amino-N-Butyrate erős antikatabolikus hatással is rendelkezik. A leucin (egy elágazó láncú aminosav) ketoanalógja a keto-izokaproát, mely az izomzatban a leucin első lebomlási anyagcsere terméke. Az alfa-amino--n-vajsav (Alpha-Amino-N-Butyrate) pedig a keto-izokaproát metabolitja. Ez a metabolit fokozza a fehérje színtézis ütemét és az edzés okozta izomlebomlás mértékét. A kreatin alfa-amino-vajsavval történő összekapcsolása nem csupán a kreatin felszívódását és hasznosulását fokozza, de erőteljes anabolikus és anti-katabolikus tulajdonságokkal is felruházza.

Phosphaplexx (Di-Calcium Phosphate, Di-Potassium Phosphate, Di-Sodium Phosphate): a kreatinnal kapcsolódva maximalizálják a foszfo-kreatin színtézist, így az ATP-, erő és teljesítményszintet.

Nicotinamide Adeninie Dinucleotide (NAD): Részt vesz az arginin-nitrogén-monoxid átalakulás szabályozásában.

Adagolás:

90 kg alatt: Fogyassz 3 tablettát napi 3 alkalommal. A Nitrix-et mindig éhgyomorra fogyaszd (legalább 2 órával az előző étkezés után, és 30-45 perccel a következő étkezés előtt). Az első 3 tablettát reggeli előtt fogyaszd el, a második adagot ebéd előtt, a harmadik adagot vacsora előtt.

90 kg felett: A fentiek szerint rendszerben fogyassz 4 tablettát napi 3 alkalommal.

összetevő adagonként
tartalmaz
RDA%
L-Arginine  3000 mg 
CRTS  1791 mg 
Methocel®   
Phosphoplexx   
CEM3   
L-Citrulline   
NAD   
Folsav   
Egyéb összetevők: magnézium-sztearát

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem BSN Nitrix (180 tabletta) termékről.
 Megjelenhet a nevem a kérdés mellett
Kérdések, Vélemények

Hello most rendeltem Nitrix et sima 180 darab tablettásat... ugye én régen szedtem... és a szine sem iylen volt... az ize a régi nitrixnek enyhén sós... ennek smmien... biztos h ez nem kamu? emailban kérem válaszoljanak köszönöm..

Peti | 2016-08-14 09:31:07

Szia! Biztos nem kamu... a gyártók néha eszközölne újításokat a még hatékonyabb összetételért, de ettől még eredeti a termék, szedd nyugodtan!

Tőke Szilvia | 2016-08-15 13:27:38

Fit Trainer Magazin

Téli szünidei edzésterv - eszközök nélkül!

8 gyakorlat, amit a karácsonyi szünetben is formában tart

Bárhol, bármikor elvégezhető mentőöv edzésterv a karácsonyi pluszkilók, edzőterem-hiány ellen!

A 3 leggyakoribb sportsérülés, és amit tudnod kell róluk!

Felkészülve a legrosszabbra...?

Felkészülve a legrosszabbra...?

Fehérje vagy BCAA hasznosabb edzés közben?

Melyikkel érhetünk jobb eredményeket?

Mit igyunk edzés alatt?

Inzulin, a kétélű fegyver: több izomzat, kevesebb háj?!

Növekedés és kevesebb testzsír

Hogyan használd ki az inzulin anabolikus hatását, miközben mérsékled a zsírraktározást?

A sok edzés káros oldala: avagy a több miért rossz?

Milyen kockázatokat okozhat a túl sok edzés regeneráció nélkül?

Milyen kockázatokat okozhat a túl sok edzés regeneráció nélkül?